Η δραματική μεταμόρφωση ενός μοντέλου και ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας

«Όταν είδα τα εξανθήματα, θεώρησα πως πρόκειται για αλλεργία, αλλά την επόμενη ημέρα δε μπορούσα να αναπνεύσω...»

Εκθαμβωτικής ομορφιάς μοντέλο πήρε μια γενναία απόφαση να μοιραστεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της. Αν και λόγω του επαγγέλματός της πρόσεχε ιδιαίτερα τη διατροφή της, εντούτοις άρχισε να παρατηρεί μια ασυνήθιστη και ανεξήγητη αύξηση βάρους - όλα ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2015 και μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο από 57 κιλά που ζύγιζε έφτασε τα 78. Επιπλέον, το πρόσωπό της και τα άκρα της άρχισαν να πρήζονται- ήταν τόσο επώδυνο που μάλιστα δε μπορούσε να φορέσει ούτε παπούτσια.

Δυστυχώς τα νέα δεν ήταν ευχάριστα, καθώς οι γιατροί ενημέρωσαν τη νεαρή γυναίκα ότι πάσχει από τη νόσο  Cushing μία ορμονική διαταραχή που οφείλεται σε υψηλά επίπεδα κορτιζόλης (ανήκει στις στεροειδείς ορμόνες) στο αίμα. Η Vicki Perez, μητέρα ενός παιδιού, ενημερώθηκε επίσης, ότι όλα προκλήθηκαν λόγω όγκου στην υπόφυση. «Έπαθα σοκ όταν παρατήρησα το πρήξιμο σε πρόσωπο και άκρα. Αισθανόμουν διαρκώς πρησμένη και αφορούσα αντρικά παπούτσια.. Φυσικά δεν ήθελα να βγαίνω από το σπίτι«, ανέφερε θέλοντας με τη δημοσιοποίηση του προβλήματός της να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει το κοινό.

«Συνέχισα να γυμνάζομαι στο γυμναστήριο και συνειδητοποίησα ότι έτσι έκανα περισσότερη ζημιά». Τον Φεβρουάριο του 2016, εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο έπειτα από έντονη αναφυλαξία σε όλο της το σώμα. «Όταν είδα τα εξανθήματα, θεώρησα πως πρόκειται για αλλεργία, αλλά την επόμενη ημέρα δε μπορούσα να αναπνεύσω.. Οι γιατροί στο νοσοκομείο της Αλαμπάμα, διαπίστωσαν ότι είχα όγκο στον εγκέφαλο. Φοβήθηκα ότι θα πέθαινα», σημειώνει. Η υγεία της γυναίκας άρχισε να δείχνει σημάδια βελτίωσης, έπειτα από τις δυο χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, και φυσικά ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. «Εστιάζω πλέον στο γιο μου και στις σπουδές μου...».