The Siren

The Siren

Με την απίστευτη ομορφιά της κατάφερε να μαγνητίσει το Σκορτσέζε, το Ντι Κάπριο και φυσικά τον ανδρικό πληθυσμό που την είδε στην ταινία "The Wolf of Wall Street"...Από ό,τι φαίνεται όμως η Μάργκο Ρόμπι ήρθε για να μείνει γιατί εκτός από την υπέροχη εμφάνιση διαθέτει και ταλέντο!

Η Μάργκο Ρόμπι γεννήθηκε τον Ιούλιο του 1990 στη Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας και μεγάλωσε μοιράζοντας το χρόνο της ανάμεσα στην παραλία και στη φάρμα των παππούδων της. Σε ηλικία 17 χρόνων άρχισε την καριέρα της στην υποκριτική με τις ταινίες "I.C.U." και "Vigilante", ενώ πρωταγωνίστησε σε διάφορες τηλεοπτικές διαφημίσεις και έκανε κάποια guest σε τηλεοπτικές σειρές μεταξύ των οποίων η "City Homicide". Το Μάρτιο του 2008 κέρδισε το ρόλο της Donna Freedman στη σειρά "Neighbours", στην οποία έμεινε μέχρι το 2011 οπότε αποφάσισε να φύγει για να κυνηγήσει την τύχη της στο Χόλιγουντ, παρά το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος ρόλος εκτός από αναγνωρισιμότητα της χάρισε και αρκετές υποψηφιότητες για βραβεία.

Αφού έφθασε στο Λος Άντζελες πέρασε από οντισιόν για τη σειρά "Charlies Angels", ωστόσο οι παραγωγοί προτίμησαν να της δώσουν το ρόλο της Laura Cameron στη σειρά του ABC "Pan Am", η οποία έκανε πρεμιέρα στα μέσα του 2011 αλλά δυστυχώς μετά την πρώτη σεζόν σταμάτησε η προβολή της. Η Μάργκο δεν έχασε χρόνο και άρχισε να δουλεύει για το επόμενο project της, την ταινία "About Time", η οποία κυκλοφόρησε το 2013 ενώ λίγο καιρό μετά έγινε γνωστό ότι μιλούσε με το Μάρτιν Σκορσέζε για το ρόλο της Naomi Lapaglia στην ταινία "The Wolf of Wall Street".

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός πρόσφατα, αρχικά δεν είχε συνειδητοποιήσει πόσο σέξι έπρεπε να είναι, οπότε εμφανίστηκε στην οντισιόν με τζιν και μπότες. Τότε ο σκηνοθέτης της είπε "πήγαινε και αγόρασε το πιο στενό φόρεμα και τα πιο ψηλά τακούνια που θα βρεις. Γύρισα πίσω ντυμένη έτσι και διάβασα για τον Μάρτιν και τον Λέο. Υπέφερα με τα τακούνια, αυτό θυμάμαι περισσότερο". Από ό,τι φάνηκε όμως άξιζε η ταλαιπωρία καθώς αυτός ο ρόλος της χάρισε αρκετές υποψηφιότητες για βραβεία, ένα Empire Award για την καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη ενώ ακολούθησαν αρκετές προτάσεις. Έτσι, λοιπόν, πρόκειται να τη δούμε στις ταινίες "Violent Talent", "Suite française", "Focus", "Z for Zacharia" ενώ το 2016 θα υποδυθεί τη Jane στην ταινία "Tarzan" και τη Harley Quinn στην ταινία "Suicide Squad".