Η σέξι γιατρίνα

Η σέξι γιατρίνα

Σε ηλικία 7 χρόνων έκανε την πρώτη της εμφάνιση στη μεγάλη οθόνη και λίγα χρόνια μετά συνειδητοποίησε πόσο πολύ ήθελε να γίνει ηθοποιός. Τελικά έγινε σταρ χάρη στις εμφανίσεις της στη μικρή οθόνη και συγκεκριμένα στις σειρές "The O.C" και "Hart of Dixie", η οποία προβάλλεται μέχρι σήμερα. Η ηθοποιός Ρέιτσελ Μπίλσον, η οποία ξεχωρίζει σε κάθε εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί, παραμένει σέξι και όμορφη ακόμα και με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Η Ρέιτσελ Μπίλσον γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1981 στο Λος Άντζελες. Οι γονείς της και ο μεγαλύτερος αδερφός της τη μεγάλωσαν σαν πριγκίπισσα και ποτέ δεν της χάλασαν χατίρι. Σε πολύ μικρή ηλικία έδειξε το ταλέντο της στην υποκριτική και οι γονείς της όχι μόνο την ενθάρρυναν να γίνει ηθοποιός αλλά ο πατέρας της, ο σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός Ντάνι Μπίλσον της έδωσε σε ηλικία 7 χρόνων τον πρώτο της ρόλο στην ταινία του "The Wrong Guys" με τον κωμικό Louie Anderson. Ενώ φοιτούσε στο γυμνάσιο Notre Dame, συνέχισε να πηγαίνει σε οντισιόν για διάφορες δουλειές ενώ μέσω ενός στενού φίλου της, εξασφάλισε ένα ρόλο στη μίνι σειρά επτά επεισοδίων "Human Target". Ο ρόλος μπορεί να ήταν μικρός αλλά τη βοήθησε να συνειδητοποιήσει πόσο πολύ ήθελε να γίνει ηθοποιός για αυτό μετά την αποφοίτησή της προσέλαβε έναν ατζέντη για να τη βοηθήσει. Ο πρώτος σημαντικός ρόλος στην καριέρα της ήταν στη θεατρική σκηνή, στην παραγωγή "Bye Bye Birdie" και ακολούθησαν οι θεατρικές παραγωγές "The Crucible" και "Once Upon a Mattress". Το 1998 κέρδισε έναν ρόλο στη σειρά του CBS "It's True", η οποία όμως δε βγήκε ποτέ στο αέρα. Παρά την απογοήτευσή της συνέχισε να προσπαθεί ενώ πρωταγωνίστησε σε μια τηλεοπτική διαφήμιση για το μετρό. Το 2003 εμφανίστηκε σε ένα επεισόδιο στις σειρές "Buffy the Vampire Slayer" και "8 Simple Rules...for Dating My Teenage Daughter" πριν πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία μικρού μήκους "Unbroken". Χάρη σε αυτή την εμφάνισή της κλήθηκε να περάσει από οντισιόν για τη νέα σειρά του FOX "The O.C", η οποία στόχευε στο ίδιο κοινό με τις δημοφιλείς παλαιότερες σειρές "Beverly Hills, 90210" και "Melrose Place".

Η Ρέιτσελ πληρούσε απόλυτα τις προϋποθέσεις και με τη δυναμική προσωπικότητά της και τη σέξι εμφάνισή της εντυπωσίασε τους παραγωγούς που της έδωσαν το ρόλο της Summer Roberts. Σύντομα όλοι μιλούσαν για το νέο αστέρι με τη Ρέιτσελ να ποζάρει για δεκάδες περιοδικά, ενώ το όνομα της βρισκόταν στις λίστες με τις πιο όμορφες και τις πιο σέξι ηθοποιούς.

Το 2007 ακολούθησε η εμφάνισή της στη σειρά "Chuck" και το 2008 η ταινία "Jumper" με συμπρωταγωνιστή το φίλο της Hayden Christensen. Την ίδια χρονιά ξεκίνησαν τα γυρίσματα για την ταινία "Waiting For Forever" ενώ το 2009 υποδύθηκε τη Molly στην ταινία "New York, I love you". To 2011 πρωταγωνίστησε στην ταινία "L! Fe Happens" αλλά και στη σειρά του CW, "Hart of Dixie", η οποία προβάλλεται μέχρι σήμερα.

Η Ρέιτσελ λατρεύει τη μόδα, μάλιστα πολλοί την αποκαλούν "fashion junkie", ενώ η ίδια δηλώνει ότι η Kate Moss και η Diane Keaton είναι για εκείνη έμπνευση. Το 2007 σχεδίασε τη σειρά ρούχων Edie Rose για το brand DKNY Jeans ενώ το 2012 τη σειρά παπουτσιών Shοe Mint για το Steve Madden.

Σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, το 2006 χώρισε με το συμπρωταγωνιστή της στη σειρά "The OC" Adam Brody, με τον οποίον ήταν μαζί τρία χρόνια και την επόμενη χρονιά γνώρισε τον Hayden Christensen στα γυρίσματα της ταινίας "Jumper". Ενώ αρραβωνιάστηκαν το 2008, στα μέσα του 2010 το ζευγάρι χώρισε ωστόσο λιγους μήνες μετά έδωσαν δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους και από ό,τι φάνηκε άξιζε τον κόπο δεδομένου ότι τον περασμένο Μάιο ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί.