Unforgettable

Unforgettable

Το όνειρό της ήταν να γίνει ηθοποιός και τα κατάφερε...Σε ηλικία 18 χρόνων έφθασε στις ΗΠΑ, αγόρασε το βιβλίο "How to Make it in Hollywood" και αποφασισμένη να πετύχει πήγαινε από οντισιόν σε οντισιόν…Σήμερα, η Poppy Montgomery, η οποία υποδύεται τη ντετέκτιβ Carrie Wells στην αστυνομική σειρά "Unforgettable", είναι μια από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς της μικρής οθόνης.

Η Poppy Montgomery γεννήθηκε τον Ιούνιο του 1972 στο Sydney της Αυστραλίας. Η μητέρα της Nicola και ο πατέρας της Phil, ο οποίος ήταν ιδιοκτήτης εστιατορίων, χώρισαν όταν ήταν πολύ νέοι και ξαναπαντρεύτηκαν. Η Poppy πέρασε αρκετά δύσκολα στο σχολείο καθώς οι συμμαθητές της την κορόιδευαν λόγω του ασυνήθιστου ονόματός της. Από μικρή λάτρευε τη Marilyn Monroe και διάβαζε οποιοδήποτε βιβλίο μιλούσε για την αξεπέραστη star. Σε ηλικία 14 χρόνων αποφάσισε να εγκαταλείψει το σχολείο και έπιασε δουλειά σε ένα από τα εστιατόρια του πατέρα της μέχρι που την απέλυσε όμως γιατί δεν έκανε για σερβιτόρα. Άφησε την Αυστραλία σε ηλικία 16 χρόνων και ταξίδεψε για δύο χρόνια μέχρι που κατέληξε στις ΗΠΑ προκειμένου να βρει έναν νέο τον οποίο είχε γνωρίσει σε ένα πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών. Η σχέση δεν προχώρησε και η Poppy μπήκε σε ένα λεωφορείο με προορισμό το Los Angeles για να αναζητήσει την τύχη της ως ηθοποιός. Στο δρόμο αποφάσισε να υιοθετήσει το πατρικό όνομα της μητέρας της, "Montgomery". Μόλις έφθασε αγόρασε το βιβλίο "How to Make it in Hollywood" και αποφασισμένη να πετύχει πήγαινε από οντισιόν σε οντισιόν, ενώ έστειλε φωτογραφίες της στον πρώην ατζέντη της Julia Roberts, Bob McGowan. Εκείνος τη σύστησε σε κάποιους γνωστούς του και σύντομα πρωταγωνίστησε σε ένα διαφημιστικό, το οποίο όμως δεν προβλήθηκε ποτέ. Το 1995 εμφανίστηκε στην ταινία "Devil in a Blue Dress" και την επόμενη χρονιά έκανε guest στις τηλεοπτικές σειρές "Party of Five" και "NYPD Blue" και κέρδισε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά "Relativity", η οποία όμως προβλήθηκε μόνο έναν χρόνο.

Το 1998 είχε τον πρώτο της μεγάλο ρόλο στη μεγάλη οθόνη στην ταινία "Dead Man on Campus" και ακολούθησαν οι "Life" με τον Eddie Murphy το 1999 και "This Space Between Us" το 2000. Το 2001 υποδύθηκε τη Marilyn Monroe στη σειρά "Blonde" και το 2002 κέρδισε ένα ρόλο στη σειρά "Without a Trace", χωρίς μάλιστα να περάσει από οντισιόν λόγω της προηγούμενης εξαιρετικής εμφάνισής της.

Το 2004 πρωταγωνίστησε στις ταινίες "Raising Waylon" και "50 Ways to Leave Your Lover", το 2005 στην ταινία "Between", η οποία έκανε πρεμιέρα στο Sundance Film Festival και το 2011 στην τηλεταινία "Magic Beyond Words" και στην αστυνομική σειρά "Unforgettable", στην οποία μέχρι σήμερα υποδύεται τη ντετέκτιβ Carrie Wells.

Σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, διατηρούσε δεσμό με τον Adam Kaufman, τον οποίο συνάντησε στα γυρίσματα της ταινίας "Between" και το 2007 έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Έμειναν μαζί μέχρι το 2011 και στα τέλη της ίδιας χρονιάς άρχισε να βγαίνει με το διευθυντή μάρκετινγκ της Microsoft, Shawn Sanford, τον οποίο συνάντησε στο Πουέρτο Ρίκο.

Τον Απρίλιο του 2013, γέννησε το δεύτερο παιδί της ενώ σε λίγους μήνες θα κρατήσει στην αγκαλιά της το τρίτο. Τον περασμένο Απρίλιο στην εκπομπή "Live!" η ηθοποιός αποκάλυψε ότι παντρεύτηκε με το Sanford στη Disneyland, σε μια τελετή που παραβρέθηκαν μόνο τα παιδιά τους.