The Next Kate Moss

The Next Kate Moss

Τον περασμένο Μάρτιο συμπεριλήφθηκε στη λίστα των Sunday Times με τις προσωπικότητες που ασκούν τη μεγαλύτερη επιρροή στο βρετανικό λαό ενώ βρίσκεται στη θέση νούμερο 5 στη λίστα  με τα 50 κορυφαία μοντέλα του models.com. Είναι μόλις 22 χρόνων και το σήμα κατατεθέν της είναι τα παχιά φρύδια της. Φυσικά αναφερόμαστε στην Cara Delevingne, το πιο hot μοντέλο που βγαίνει από τη Βρετανία μετά την Kate Moss. Δυστυχώς, όμως, ακολουθεί τα βήματά της και στις καταχρήσεις, παρά το γεγονός ότι σε μικρή ηλικία έχασε τη μητέρα της από χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Η Cara Jocelyn Delevingne γεννήθηκε στο Λονδίνο το 1992 και ξεκίνησε την καριέρα της σε μικρή ηλικία πρωταγωνιστώντας στα διαφημιστικά της σοκολάτας Cadbury. Η καριέρα της απογειώθηκε το 2011 όταν εμφανίστηκε στη καμπάνια του οίκου Burberry και φωτογραφήθηκε για την εταιρεία H&M. Το 2012 συνέχισε τη συνεργασία της με τον οίκο Burberry, ήταν το πρόσωπο της DKNY και περπάτησε στις πασαρέλες φορώντας ρούχα των κορυφαίων οίκων Chanel, Dolce and Gabbana και Fendi. Την ίδια χρονιά κέρδισε το βραβείο "Model of the Year" στα British Fashion Awards, η βρετανική Vogue τη "βάπτισε" "star face" της σεζόν, ενώ έκανε το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη με το ρόλο της πριγκίπισσας Sorokina στην ταινία "Anna Karenina" με την Keira Knightly.

Το Μάιο του 2013, όμως, ξεκίνησε η φημολογία περί χρήσης απαγορευμένων ουσιών, όταν επιστρέφοντας στο σπίτι της αργά το βράδυ αντί να βγάλει από την τσάντα της τα κλειδιά, έπεσε στα σκαλοπάτια ένα διαφανές πλαστικό σακουλάκι με άσπρη σκόνη.

Κι ενώ η H&M άμεσα ανακοίνωσε ότι διακόπτει τη συνεργασία της με την Cara, εκείνη αντί να τοποθετηθεί δημόσια για το θέμα και να δώσει τις εξηγήσεις της, συνελήφθη από το φωτογραφικό φακό να διασκεδάζει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τη φίλη της Rihanna σε ένα strip club ενώ η φωτογραφία της να φιλάει την ηθοποιό Sienna Miller έγινε πρωτοσέλιδο.

Παρόλα αυτά η καριέρα της δε φάνηκε να επηρεάζεται καθώς μετά τη διαφημιστική καμπάνια του βρετανικού οίκου μόδας Mulberry για τη σεζόν Άνοιξη–Καλοκαίρι 2014, σχεδίασε τη δική της συλλογή με δερμάτινες τσάντες και πρωταγωνιστεί και στη νέα του καμπάνια για τη σεζόν Φθινόπωρο–Χειμώνας, ενώ θα είναι το κεντρικό πρόσωπο της εταιρείας ρούχων Pepe Jeans. Επίσης, είχε τον πρώτο της πρωταγωνιστικό ρόλο στη βρετανική ταινία "Kids In Love", υποδύθηκε τη Melanie στο ψυχολογικό θρίλερ "The Face of an Angel" ενώ όπως ανακοινώθηκε τον περασμένο Απρίλιο, θα εμφανιστεί στην ταινία του Justin Chadwick, "Tulip Fever" και θα έχει ένα μικρό ρόλο στην ταινία του Joe Wright, "Pan".

Τον περασμένο Φεβρουάριο, η 22χρονη καλλονή αποκάλυψε ότι έχει σχέση με την πρωταγωνίστρια των ταινιών "Fast & Furious" και της σειράς "Lost", Michelle Rodriguez, μια σχέση που τελείωσε όμως πριν από λίγο καιρό. Σε πρόσφατη συνέντευξή της, αποκάλυψε ότι προτιμά να είναι με γυναίκες γιατί "οι άνδρες θέλουν μονάχα να κάνουν σεξ μαζί σου".

.