Sexy Lady

Sexy Lady

Γνώρισε την επιτυχία στα μέσα της δεκαετίας του '90 όταν συστήθηκε ως Sarah Reeves Merrin στη δημοφιλή σειρά "Party of Five" και σύντομα έγινε η φαντασίωση όλων των αγοριών. Οι φιλοδοξίες της όμως ήταν πολύ μεγαλύτερες…Η Jennifer Love Hewitt ήθελε να κατακτήσει το Χόλιγουντ και τα κατάφερε. Σήμερα στα 35 της χρόνια είναι μία από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς ενώ βρίσκεται στις λίστες με τις πιο sexy παρουσίες.

Η Jennifer Love Hewitt γεννήθηκε το Φεβρουάριο του 1979 στο Waco του Texas. Μεγάλωσε με τη μητέρα της, δεδομένου ότι οι γονείς της χώρισαν όταν ήταν μόλις έξι μηνών και από πολύ μικρή έδειξε το ταλέντο της στο τραγούδι και το χορό. Σε ηλικία πέντε χρόνων ξεκίνησε τα μαθήματα χορού και το 1989 την εντόπισε ένας κυνηγός ταλέντων, ο οποίος συμβούλευσε τη μητέρα της να μετακομίσουν στο Los Angeles, ώστε η Hewitt να έχει περισσότερες ευκαιρίες. Από ό,τι φάνηκε στη συνέχεια, είχε απόλυτο δίκιο αφού σύντομα βρέθηκε να κάνει διαφημιστικά για διάφορες εταιρείες μεταξύ των οποίων οι Mattel Toys και LA Gear. Μετά από λίγο καιρό εξασφάλισε έναν ρόλο στο παιδικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της Disney "Kids Incorporated" και το 1992 έδειξε τις φωνητικές της ικανότητες μέσα από το album που κυκλοφόρησε με τίτλο "Love Songs", μια συλλογή με ρομαντικές μπαλάντες. Παράλληλα, ξεκίνησε η καριέρα της στη μεγάλη οθόνη με την ταινία "Munchie", ακολούθησαν οι "Little Miss Millions" και "Sister Act 2: Back in the Habit" με τη Whoopi Goldberg ενώ το 1995 γνώρισε μεγάλη επιτυχία με το ρόλο της Sarah Reeves Merrin στη σειρά "Party of Five".

Το 1995 κυκλοφόρησε το δεύτερο album της "Let’s Go Bang", το οποίο δεν πήγε καλά και σύντομα ξαναμπήκε στο studio για να ηχογραφήσει το τρίτο ενώ το 2002 ακολούθησε το τέταρτο με τίτλο "Barenaked". 

Στη μεγάλη οθόνη συνέχισε την καριέρα της το 1996 με την ταινία "House Arrest" και το 1997 ακολούθησαν οι ταινίες "Trojan War" και "I Know What You Did Last Summer". Το 1998 πρωταγωνίστησε στις ταινίες "Can't Hardly Wait", "Telling You" και "Ι Still Know What You Did Last Summer" και το 1999 υποδύθηκε ξανά τη Sarah Reeves Merrin στη συνέχεια της σειράς "Party of Five", "Time of Your Life". Ακολούθησαν αρκετοί ρόλοι στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη με τη Hewitt να επικεντρώνεται κυρίως στην καριέρα της στην τηλεόραση. Το 2005 υποδύθηκε τη Melinda Gordon στην τηλεοπτική σειρά "The Ghost Whisperer", κερδίζοντας ένα Saturn Award και μετά από αρκετά guests σε δημοφιλείς σειρές, το 2012 ήρθε η σειρά "The Client List".

Η Hewitt έχει απασχολήσει αρκετές φορές με την προσωπική της ζωή. Στο παρελθόν είχε σχέση με τον Enrique Iglesias, το μουσικό John Mayer, τον παρουσιαστή Carson Daly, τον κωμικό Jamie Kennedy, τους ηθοποιούς Kip Pardue και Will Friedle και τον τραγουδιστή Rich Cronin ενώ το Νοέμβριο του 2007 αρραβωνιάστηκε το Σκωτσέζο ηθοποιό Ross McCall. 'Ενα χρόνο όμως μετά ακύρωσαν τα σχέδια γάμου και χώρισαν και τον Ιούνιο του 2013 ανακοίνωσε πως περιμένει το πρώτο της παιδί με το συμπρωταγωνιστή της στη σειρά "The Client List", Brian Hallisay.