Gorgeous

Gorgeous

Αποφάσισε να γίνει τραγουδίστρια σε ηλικία 6 χρόνων όταν άκουσε τη φωνή της Whitney Houston σε μια κασέτα που της έκαναν δώρο. Περίπου τριάντα χρόνια μετά είναι μία από τις πιο δημοφιλείς pop stars έχοντας πωλήσει εκατομμύρια δίσκους σε όλον τον κόσμο. Ο λόγος για τη Nicole Scherzinger, η οποία πριν από λίγες ημέρες σε συνέντευξη της στο Cosmopolitan, μίλησε για τη δύσκολη μάχη που έδωσε με τη βουλιμία προκειμένου να βοηθήσει γυναίκες που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.  

Η Nicole Scherzinger γεννήθηκε στη Honolulu τον Ιούνιο του 1978. Οι γονείς της χώρισαν όταν ήταν μωρό και σε ηλικία 6 χρόνων εγκαταστάθηκε με τη μητέρα της Rosemary και τον πατριό της George Scherzinger, στο Louisville του Kentucky. Η ζωή της άλλαξε, όπως η ίδια έχει πει σε συνέντευξή της, όταν της έκαναν δώρο ένα κασετόφωνο και μια κασέτα της Whitney Houston. Την άκουγε από το πρωί μέχρι το βράδυ και ένιωσε ότι αυτό που ήθελε ήταν να γίνει τραγουδίστρια. Μετά την αποφοίτηση της μπήκε στο Wright State University στο Dayton του Ohio για να σπουδάσει θέατρο και χορό. Ωστόσο παράτησε τις σπουδές της όταν της δόθηκε η ευκαιρία να κάνει φωνητικά στο rock group Days of the New. Η αναγνώριση για εκείνη ήρθε μετά τη συμμετοχή της στο show "Popstars", όπου έγινε η βασική τραγουδίστρια της κοριτσίστικης μπάντας Eden's Crush, φθάνοντας στην κορυφή των charts με το single "Get Over Yourself".

To 2003 η Scherzinger έγινε μέλος του group Pussycat Dolls. Το πρώτο τους album με τίτλο "PCD", κυκλοφόρησε το 2005 και έγινε διπλά πλατινένιο στις Ηνωμένες Πολιτείες ενώ πώλησε πάνω από 9 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο. Παράλληλα, η Scherzinger άρχισε να συνεργάζεται με σπουδαίους καλλιτέχνες όπως οι P. Diddy, Timbaland και 50 Cent ενώ το 2008 κυκλοφόρησε το δεύτερο album των Pussycat Dolls, "Doll Domination". Λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία του album όμως άρχισαν να ακούγονται φήμες ότι το κλίμα στο group δεν ήταν καλό και πράγματι το 2009, η Scherzinger άφησε τις Pussycat Dolls. Ωστόσο, αμέσως μετά είδε την καριέρα της να απογειώνεται…Το τραγούδι της "Jai Ho", το οποίο ακούστηκε στην ταινία "Slumdog Millionaire" το 2008, έφθασε στο Νο 1 σε 17 χώρες. Μετά την εμφάνισή της στο "Dancing with the Stars" το 2010, πρωταγωνίστησε στο "Rent" στο Hollywood Bowl και το 2011 κάθισε στη θέση του κριτή στο show "The X Factor".

Το Μάρτιο του 2011 κυκλοφόρησε το ντεμπούτο solo album της "Killer Love" ενώ το Μάιο του 2012 συνέχισε την καριέρα της στην υποκριτική με την εμφάνισή της στην ταινία "Men in Black 3". Τον Ιανουάριο που μας πέρασε άφησε τη μέχρι τότε δισκογραφική της εταιρεία για τη RCA Records και μέσα στον Ιούλιο αναμένεται η πρώτη της δουλειά.

 

Το Φεβρουάριο του 2013 τιμήθηκε από το Harvard Foundation για τη συνεισφορά της στις τέχνες αλλά και την υποστήριξη της στην έρευνα για τον καρκίνο του μαστού και τα παιδιά με ειδικές ανάγκες και δεν είναι η μοναδική φορά. Η τραγουδίστρια έχει βραβευτεί δεκάδες φορές για το φιλανθρωπικό της έργο ενώ το Νοέμβριο του 2013 ονομάστηκε παγκόσμια πρέσβειρα των Special Olympics. Η ίδια έχει επισημάνει ότι της αρέσει πολύ να προσφέρει τη βοήθειά της και κυρίως να βρίσκεται δίπλα σε παιδιά με ειδικές ανάγκες και τις οικογένειές τους, δεδομένου ότι η θεία της έχει σύνδρομο Down και για αυτό είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη.

Σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, από το 2007 έως το 2010 διατηρούσε δεσμό με τον παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1, Lewis Hamilton. Μετά από αρκετούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις τελικά από τον περασμένο Μάρτιο είναι ξανά μαζί.