Το πιο ποθητό μοντέλο

Το πιο ποθητό μοντέλο

Με ομορφιά που συγκρίνεται με αυτή της Jean Harlow και άλλων μεγάλων star, το μοντέλο και ηθοποιός Kate Upton έχει ποζάρει μπροστά στο φακό των κορυφαίων φωτογράφων και έχει κοσμήσει τα εξώφυλλα των μεγαλύτερων περιοδικών μόδας. Η Kate Upton έχει ξεχωρίσει ως το πιο ποθητό μοντέλο κάνοντας τις καμπύλες ξανά μόδα!

Η Kate Upton γεννήθηκε τον Ιούνιο του 1992 στο Michigan και στη συνέχεια μετακόμισε με την οικογένεια της στη Melbourne της Florida. Ο πατέρας της ήταν αθλητικός διευθυντής στο τοπικό γυμνάσιο και η μητέρα της υπήρξε πρωταθλήτρια του τένις στο Texas. Η αγάπη των γονιών της για τον αθλητισμό πέρασε και σε εκείνη η οποία από πολύ μικρή ασχολήθηκε με την ιππασία. Με το άλογο της, Roanie Pony, διαγωνίσθηκε σε εθνικό επίπεδο κερδίζοντας πέντε πρωταθλήματα. Όταν ήταν 12 χρόνων ένας κυνηγός ταλέντων από το Trump Model Management την προσέγγισε και της πρότεινε να ασχοληθεί με το modeling, εκείνη όμως δε δέχθηκε. Ωστόσο, τέσσερα χρόνια μετά πέρασε από casting για το διάσημο Elite Model Management στο Miami και την ίδια ημέρα υπέγραψε συμβόλαιο. Λίγο καιρό μετά μετακόμισε στη Νέα Υόρκη για να συνεχίσει την καριέρα της στο modeling και να ασχοληθεί με την υποκριτική, υπέγραψε συμβόλαιο με την IMG Models και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα η φήμη της εκτοξεύτηκε. Εξασφάλισε συνεργασίες με τις εταιρείες Dooney & Bourke, Guess και Victoria's Secret και πόζαρε για τα κορυφαία περιοδικά μόδας.

Και ήταν μόνο η αρχή…Το 2011 φωτογραφήθηκε για την περίφημη έκδοση του Sports Illustrated με τα μαγιό και την επόμενη χρονιά ήταν στο εξώφυλλο του με το λογαριασμό της στο Twitter να αποκτά 170.000 followers.

Επίσης, τον Ιούλιο του 2012 ήταν στο εξώφυλλο του περιοδικού GQ φορώντας το ριγέ μπικίνι της και τρώγοντας ένα παγωτό ενώ νωρίτερα είχε αφήσει άφωνο τον ανδρικό πληθυσμό με τις χορευτικές της ικανότητες, όταν ανέβηκε ένα video στο YouTube στο οποίο η ξανθιά καλλονή λίκνιζε το κορμί της με το τραγούδι "Cat Daddy" του hip hop συγκροτήματος Rej3ctz's. Το video, το οποίο συγκέντρωσε το πρώτο 24ωρο ένα εκατομμύριο hits, θεωρήθηκε προκλητικό και το YouTube το κατέβασε με τον φωτογράφο Terry Richardson να το ανεβάζει στο Vimeo ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την απαγόρευση.

Το 2013 για δεύτερη συνεχή χρονιά ήταν στο εξώφυλλο του Sports Illustrated ενώ δε θα μπορούσε να λείψει και φέτος στα 50α γενέθλια του περιοδικού. Το 2011 έκανε το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο με την ταινία "Tower Heist" και ακολούθησαν οι ταινίες "Three Stooges" το 2012 και "The Other Woman"  φέτος με τις Cameron Diaz και Leslie Mann.