The Most Beautiful Girl In The World

The Most Beautiful Girl In The World

Υπάρχουν δεκάδες όμορφα κορίτσια στο Χόλιγουντ, λίγα όμως ξεχωρίζουν. Ένα από αυτά η Jessica Biel, η οποία χάρη στην εντυπωσιακή εμφάνισή της και το αδιαμφισβήτητο υποκριτικό της ταλέντο έχει καταφέρει να είναι ένα από τα πιο hot ονόματα του αμερικανικού κινηματογράφου.    

Η Jessica Biel γεννήθηκε το Μάρτιο του 1982 στη Minnesota και μεγάλωσε στο Boulder του Colorado. Από πολύ μικρή ξεκίνησε τα μαθήματα χορού και φωνητικής και σε ηλικία εννέα χρόνων άρχισε να πρωταγωνιστεί σε διάφορα musical όπως τα "Annie", "The Sound of Music" και "Beauty and the Beast". Σε ηλικία 11 χρόνων υπέγραψε συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων και εμφανίστηκε σε αρκετές διαφημίσεις και το 1996 κέρδισε το ρόλο της Mary Camden στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά "7th Heaven".

Το 1999 το περιοδικό People τη συμπεριέλαβε στη λίστα με τους 50 ομορφότερους ανθρώπους στον κόσμο και ένα χρόνο μετά πόζαρε topless για το περιοδικό Gear. Οι φωτογραφίες της συνοδεύονταν από αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της στη σειρά "7th Heaven" με αποτέλεσμα οι παραγωγοί να γίνουν έξαλλοι και να ξεκινήσουν τη δικαστική διαδικασία. Η Biel δήλωσε ότι λυπάται για την απόφαση που πήρε να φωτογραφηθεί και ότι ήταν ένα μάθημα ζωής για εκείνη και λίγο καιρό μετά αποχώρησε από τη σειρά για να αφοσιωθεί στις σπουδές της στο Tufts University. Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου έτους στο κολέγιο επέστρεψε στο Los Angeles για να επικεντρωθεί στην καριέρα της. Το 2001 πρωταγωνίστησε στην ταινία "Summer Catch" και ακολούθησαν οι "Rules of Attraction" το 2002 και "Texas Chainsaw Massacre" το 2003. Συνέχισε την καριέρα της με τις ταινίες δράσης "Blade: Trinity" το 2004 και "Stealth" το 2005 ενώ την ίδια χρονιά υποδύθηκε τη "London" στην ομώνυμη ταινία.

Μετά από μια σειρά ταινιών που δεν πήγαν τόσο καλά, η Biel κέρδισε θετικά σχόλια για τη εμφάνισή της στην ταινία "The Illusionist" το 2006 με τον Edward Norton. Το 2007 υποδύθηκε μια δικηγόρο στην κωμωδία "I Now Pronounce You Chuck & Larry" με τους Adam Sandler και Kevin James και την ίδια χρόνια εμφανίστηκε στο θρίλερ "Next" με τους Nicolas Cage και Julianne Moore.

Το 2009 πρωταγωνίστησε στην ταινία "Easy Virtue" με τους Colin Firth και Kristin Scott Thomas κερδίζοντας διθυραμβικές κριτικές και το 2010 έδειξε το κωμικό της ταλέντο στην ταινία "Valentine's Day". Την ίδια χρονιά εμφανίστηκε στην ταινία δράσης "The A-Team" με τους Bradley Cooper και Liam Neeson, η οποία είναι βασισμένη στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά, το 2012 πρωταγωνίστησε στο "Total Recall" και υποδύθηκε τη Vera Miles στην ταινία "Hitchcock" ενώ το 2013 εμφανίστηκε στο θρίλερ "Emanuel and the Truth About Fishes", το οποίο έκανε πρεμιέρα στο Sundance Film Festival.

Σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, μετά τη σχέση της με τον Adam LaVorgna τον οποίο συνάντησε στα γυρίσματα της ταινίας "I'll Be Home For Christmas" το 1998 και έμειναν μαζί για τα επόμενα τρία χρόνια, το 2007 άρχισε να βγαίνει με τον Justin Timberlake με τον οποίο αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης τον Οκτώβριο του 2012.