Just a Girl

Just a Girl

Είναι μία από τις πιο ισχυρές προσωπικότητες στο χώρο της μουσικής και της μόδας. Έχει πωλήσει εκατομμύρια δίσκους σε όλον τον κόσμο, από τη δεκαετία του ‘90 είναι fashion icon ενώ η σειρά ρούχων που υπογράφει έχει αγαπηθεί από όλες σχεδόν τις celebrities. O λόγος για τη Gwen Stefani, η οποία σήμερα στα 44 της χρόνια, έγκυος στο τρίτο της παιδί δείχνει να μην έχει χάσει ίχνος από τη σεξουαλικότητά της.

Η Gwen Stefani γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1969 στο Anaheim της California. Από μικρή έδειξε ενδιαφέρον για τη μόδα λόγω της μητέρας της που έραβε και για τη μουσική επηρεασμένη από το μεγαλύτερο αδερφό της Eric. Ο Eric μαζί με το φίλο του John Spence δημιούργησαν το group No Doubt με τη Gwen σύντομα να εντάσσεται στο σχήμα ως δεύτερη τραγουδίστρια. Το 1987 μετά την αυτοκτονία του Spence, η Gwen η οποία εκείνη την περίοδο διατηρούσε δεσμό με το μέλος της μπάντας Tony Kanal, έγινε η βασική τραγουδίστρια του συγκροτήματος. Το 1992 υπέγραψαν συμβόλαιο με την Interscope και κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο album τους με τον τίτλο "No Doubt", δυστυχώς όμως δεν υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό. Το 1995, ο Eric αποχώρησε από το συγκρότημα και λίγο καιρό μετά κυκλοφόρησε το album "Tragic Kingdom". Το album πήγε πολύ καλά με τα τραγούδια "Just a Girl" και "Don't Speak", το οποίο έγραψε η ίδια εμπνευσμένη από το χωρισμό της με τον Kanal να φθάνει στην κορυφή των charts. Tο video clip του τραγουδιού "Just a Girl" βοήθησε τη Gwen να γίνει fashion icon, εντυπωσιάζοντας το κοινό με το μοναδικό στυλ της.

Το 2000 κυκλοφόρησε το album τους "Return of Saturn", το οποίο επίσης πήγε πολύ καλά. Εκείνη την περίοδο η Gwen έβαψε το ξανθό σχεδόν λευκό μαλλί της φούξια λόγω του χωρισμού της με το Gavin Rossdale τον τραγουδιστή της grunge μπάντας Bush με τον οποίο όμως λίγο καιρό μετά τα ξαναβρήκαν.

Η Gwen αναγνωρίστηκε περισσότερο ως καλλιτέχνις το 2001 όταν τραγούδησε το "Let Me Blow Ya Mind" της Eve για το οποίο κέρδισε ένα Grammy αλλά και το επιτυχημένο singe του Moby "South Side". Την ίδια χρονιά οι No Doubt κυκλοφόρησαν το album "Rock Steady" κερδίζοντας δύο Grammy. 

Το Σεπτέμβριο του 2002 παντρεύτηκε το Gavin Rossdale στο Λονδίνο φορώντας ένα εντυπωσιακό νυφικό σχεδιασμένο από το John Galliano, την επόμενη χρονιά παρουσίασε τη δική της σειρά ρούχων L.A.M.B. με τις λέξεις Love Angel Music Baby να κρύβονται πίσω από τα αρχικά, το 2004 κυκλοφόρησε το πρώτο της solo album με τίτλο "Love.Angel.Music.Baby" ενώ την ίδια χρονιά έκανε το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο ως sex symbol Jean Harlow στην ταινία "The Aviator" με το Leonardo DiCaprio.

Το 2006 κυκλοφόρησε το επόμενο solo album της με τίτλο "The Sweet Escape" για το οποίο κέρδισε μια υποψηφιότητα για Grammy. Το 2012 επανενώθηκαν οι No Doubt, εμφανίστηκαν στα Teen Choice Awards και στις 25 Σεπτεμβρίου κυκλοφόρησαν το album "Push and Shove".

Η Stefani και ο Rossdale ζουν στο Los Angeles με τους δυο γιους τους Kingston James McGregor και Zuma Nesta Rock ενώ την άνοιξη περιμένουν το τρίτο τους παιδί.