Η συναρπαστική ζωή της πλουσιότερης γυναίκας της Βρετανίας

Είναι πρώην εστεμμένη και μια παθιασμένη τραγουδίστρια

Το όνομα Kirsty Bertarelli, (το πατρικό της είναι Roper), δε χτυπά κανένα καμπανάκι στα ελληνικά αυτιά. Η άγνωστη σε εμάς εντυπωσιακή 45χρονη, είναι η πλουσιότερη γυναίκα της Βρετανίας για το 2017, σύμφωνα με τη λίστα των Sunday Times, με μια δυναμική προσωπικότητα με έντονο ταμπεραμέντο.

Η Bertarelli χρωστά την αμύθητη περιουσίας της στον σύζυγό της, τον Ιταλο-Ελβετό επιχειρηματία Ernesto Bertarelli, η περιουσία του οποίου υπολογίζεται στα 11,5 δισεκατομμύρια λίρες αγγλίας- αυτό σημαίνει ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ και η δημιουργός του Χάρι Πότερ, J.K. Rowling τη βλέπουν με τα... κιάλια! 

Η ζωή της μοιάζει παραμυθένια, με συμμετοχές σε καλλιστεία, τίτλους ομορφιάς, και μια μουσική καριέρα που συνεχώς προωθεί με εξαντλητικούς ρυθμούς. Ζει σίγουρα μια συναρπαστική ζωή ισορροπώντας ανάμεσα σε μουσικές σκηνές- έπαιξε ως support στη συναυλία του Mick Hucknall των Simply Red-, και στα πάμπολλα ενδιαφέροντά της που έχει ως γυναίκα και ως μητέρα τριών παιδιών.

Γεννήθηκε στις 30 Ιουνίου του 1971 στο Stone του Staffordshire της Αγγλίας σε μια αρκετά ευκατάστατη οικογένεια. Ο πατέρας και ο θείος της ήταν στο τιμόνι μιας από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως εταιρείες υαλικών Churchill China. Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε πει πως οι γονείς της της έμαθαν από νωρίς την αξία των χρημάτων. Για παράδειγμα, στις σχολικές αργίες, δούλευε στο πλευρό του πατέρα της καθώς εκείνος ήθελε τα παιδιά του να είναι ταπεινά. Στην ιστοσελίδα της μάλιστα αναφέρει, ότι η μητέρα της την ενθάρρυνε να γράφει ποίηση, ασχολία που αργότερα τη βοήθησε στη σύνθεση τραγουδιών. 

Σε ηλικία 17 ετών υπέγραψε συμβόλαιο με ένα πρακτορείο μοντέλων στο Μάντσεστερ που σίγουρα απέδωσε καρπούς καθώς το 1988 στέφθηκε Miss UK και αργότερα πήρε καλή θέση στα Miss World. Οι επιτυχίες στον «κλάδο» της ομορφιάς της άνοιξε τις πόρτες της μουσικής βιομηχανίας, υπογράφοντας συμβόλαια με γνωστές δισκογραφικές εταιρείες. 

Εν τω μεταξύ, το 1997 στα 26 της γνωρίζει τον μελλοντικό της σύζυγο, Ernesto Bertarelli, σε ένα πάρτι σε έπαυλη της Σαρδηνίας. Το ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του το 2000, με τα δεσμά του γάμου και την ίδια χρονιά, είδε το τραγούδι που έγραψε μαζί με το γυναικείο γκρουπ All Saints, «Black Coffee», να φιγουράρει στο νούμερο 1.

Το 2000 ήταν σίγουρα η χρονιά της καθώς έγινε και η πλουσιότερη γυναίκα της Βρετανίας: Γι αυτό, πρέπει σίγουρα να ευχαριστήσει τον σύζυγό της... 

Παρά τα δισεκατομμύρια που... καλοκάθονται στον τραπεζικό τους λογαριασμό, επιμένει ότι αυτά δεν τους έχουν αλλοιώσει και πως η ίδια, ο άντρας της και τα παιδιά της είναι μια αρκετά δεμένη οικογένεια. «Κάθε πρωί ο Ernesto και εγώ ετοιμάζουμε πρωινό για τα παιδιά... επικρατεί πανδαιμόνιο στο σπίτι», είχε πει στην Telegraph. Η ζωή της μοιράζεται μεταξύ Ελβετίας και Λονδίνου και εκτός από τα συζυγικά και μητρικά της καθήκοντα, δε λέει όχι σε προσκλήσεις σε πάρτι, επιδείξεις μόδας, συναυλίες...

Με μαξιλαράκι ασφάλειας τα πολλά χρήματα του συντρόφου της, ακολουθεί το όνειρό της στη μουσική- το 2009 υπέγραψε με τη Universal όπου και κυκλοφόρησε το πρώτο της σινγκλ, «Don't Say» και ένα χρόνο μετά ο κόσμος είχε την ευκαιρία να απολαύσει το ντεμπούτο άλμπουμ της, «Elusive».