Απαλλαγείτε από το διπλοσάγονο!

Το MesoSlim αποτελεί την πιο δημοφιλή μη-χειρουργική εναλλακτική μέθοδο της λιποαναρρόφησης, επιτυγχάνοντας άμεση μείωση του τοπικού λίπους χωρίς το ρίσκο μιας χειρουργικής επέμβασης. Είναι μια ενέσιμη θεραπεία που με την έγχυση λιποδιαλυτικής δραστικής ουσίας διαλύει τα εντοπισμένα αποθέματα λίπους.

Το διπλοσάγονο οφείλεται στη χαλάρωση των μυών και στη συσσώρευση λίπους. Η μυϊκή ατονία και η βαρύτητα είναι, επίσης, υπεύθυνα για τη διάταξη των επιφανειακών ιστών, οδηγώντας στη δημιουργία του διπλοσάγονου. Η μυϊκή ατονία αυτή είναι αποτέλεσμα της έλλειψης στερεότητας της μυϊκής μάζας, καθώς και της μετατόπισης των λιπωδών στρωμάτων, τα οποία υπό την επίδραση του βάρους μετατοπίζονται προς τα κάτω και είναι περισσότερο εμφανές στο άκρο της κάτω σιαγόνας. Το πρόσωπο, ωστόσο, δε θα έχει την κανονική του όψη αν τα λιπώδη στρώματα που χαλούν το περίγραμμά του δεν απορροφηθούν.

Η θεραπεία με MesoSlim συσφίγγει και αναδιαμορφώνει τη γραμμή της κάτω γνάθου, αποκαθιστώντας τη χαλάρωση του πηγουνιού. Είναι μια αποτελεσματική και ασφαλής λύση για άτομα που θέλουν να σμιλεύσουν το δέρμα στο πρόσωπό τους και να αφαιρέσουν το περίσσιο λίπος.

Η δραστική ουσία που χρησιμοποιείται με το MesoSlim διαλύει το λίπος στην κάτω σιαγόνα, προκαλώντας τη διάσπαση των λιπιδίων και την υγροποίηση του λίπους, το οποίο στη συνέχεια απομακρύνεται μέσω του βασικού μεταβολισμού του οργανισμού.

Για μια ολοκληρωμένη αντιμετώπιση του προβλήματος απαιτούνται 5 - 8 συνεδρίες με μεσοδιαστήματα 7 - 15 ημερών. Δεν απαιτείται χρόνος ανάρρωσης και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει κατευθείαν στις δραστηριότητες του.

www.neotis.gr