Πλατφόρμα νεότητας: η νέα γενιά θεραπείας προσώπου

Μια νέα πλατφόρμα, μια νέα συσκευή που συνδυάζει 2 καινοτόμες τεχνολογίες, την OxyGeneo και την TriPollar RF, έρχεται να επαναπροσδιορίσει τις θεραπείες προσώπου. Μια μόνο πλατφόρμα είναι ικανή τώρα να βοηθήσει στη μείωση των ρυτίδων και στη σύσφιξη του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα απολεπίζει, ενυδατώνει και οξυγονώνει.

Η πρώτη φάση της θεραπείας ξεκινάει με την TriPollar RF και διαρκεί περίπου 20 λεπτά. Η θερμότητα που δημιουργείται από τη θεραπεία διεγείρει τους ινοβλάστες του δέρματος σε παράγωγη νέου κολλαγόνου ενώ το ήδη υπάρχον κολλαγόνο συρρικνώνεται με αποτέλεσμα μια άμεση σύσφιξη του δέρματος. Η περαιτέρω παράγωγη κολλαγόνου τις επόμενες μέρες θα οδηγήσει στη βελτίωση της υφής και των ρυτίδων του προσώπου. Ταυτόχρονα, προετοιμάζει το πρόσωπο και ανοίγει διαύλους για τη δεύτερη φάση της θεραπείας.

Στη δεύτερη φάση της θεραπείας χρησιμοποιούμε την τεχνολογία OxyGeneo, μια τεχνολογία εμπνευσμένη από την οξυγόνωση του δέρματος που γίνεται μέσω των φυσικών θερμών πηγών.

Με τη χρήση μιας ατομικής, μιας χρήσης κεφαλής Capsugen για κάθε θεραπεία, αρχικά γίνεται μικροαπολέπιση της επιδερμίδας δημιουργώντας το κατάλληλο περιβάλλον για τη διείσδυση δραστικών ουσιών. Η κεφαλή είναι κατασκευασμένη από δικαρβονικό νάτριο, κιτρικό οξύ και μαγνήσιο, έτσι ώστε να απολεπίζει χωρίς να δημιουργεί τον ερεθισμό που προκαλούν τα κλασικά μηχανήματα δερμοαπόξεσης.

Χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα ένα ειδικό θεραπευτικό, ατομικό επίσης gel, η Capsugen δημιουργεί φυσαλίδες CO2 οι οποίες αναγκάζουν το εμπλουτισμένο με οξυγόνο αίμα να έρθει στην επιφάνεια και να οξυγονώσει την επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα διεισδύουν μέσα στο δέρμα οι δραστικές ουσίες που περιέχονται στο gel.

Με το Oxygeneo μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε δυο διαφορετικές κάψουλες gel ανάλογα με τον τύπο δέρματος μας και τις ανάγκες μας. Ο γιατρός θα αποφασίσει αν θα χρησιμοποιηθεί η κάψουλα NeoRevive με αντιγηραντικά και αναπλαστικά συστατικά, ή η κάψουλα NeoBright που βοηθά στη λεύκανση, τη λάμψη και τη θρέψη του προσώπου.

Η θεραπεία ολοκληρώνεται με την κεφαλή μασάζ, που βοηθά στην περαιτέρω απορρόφηση των δραστικών ουσιών.

Η θεραπεία είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος ενώ τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη θεραπεία. Το πρόσωπο αποκτά νεανική λάμψη και ανανεώνεται, οι πόροι μικραίνουν, οι υπερχρώσεις μειώνονται, η αύξηση του κολλαγόνου οδηγεί σε πάχυνση της επιδερμίδας και βελτίωση της ρυτίδωσης και σταδιακά επιτυγχάνεται η σύσφιξη του προσώπου.

Η συνολική διάρκεια της θεραπείας είναι 1 ώρα, ενώ απαιτούνται 6 συνεδρίες, μια κάθε 7-15 μέρες, για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Μετά τη θεραπεία δεν υπάρχει κανένας ερεθισμός και είναι μια θεραπεία που προτείνεται για την παραμονή ή και την ίδια μέρα σημαντικών κοινωνικών γεγονότων, ως θεραπεία λάμψης και ανανέωσης.

www.neotis.gr