Αποκτήστε ομοιόμορφο και νεανικό πρόσωπο, χωρίς ατέλειες!

Η μέθοδος PhotoLaser είναι ο συνδυασμός 2 συστημάτων Laser στη διάρκεια της ίδιας συνεδρίας. Η συνδυαστική εφαρμογή των Laser αφαιρεί αποτελεσματικά, ανώδυνα και οριστικά κάθε ενοχλητικό σημάδι από το πρόσωπο, το λαιμό και το μπούστο σας, όπως οι ευρυαγγείες, οι πανάδες και το διάχυτο ερύθημα, διεγείροντας ταυτόχρονα, μέσω της θερμότητας, τους ινοβλάστες για την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης.

Συμβάλλει, έτσι, στη βελτίωση και ανάπλαση της υφής του δέρματος, διορθώνοντας, ταυτόχρονα, τις λεπτές ρυτίδες και μειώνοντας τη διάμετρο των πόρων. Το αποτέλεσμα; Ένα καθαρό, ομοιόμορφο και νεανικό πρόσωπο, δίχως την παραμικρή ατέλεια.

Τα σημάδια εξαλείφονται και η επιδερμίδα γίνεται συνολικά πιο απαλή και ομοιόμορφη.

Ακόμη και σε ιδιάζουσες περιπτώσεις, όπως η ροδόχρους νόσος, οι εξάρσεις γίνονται λιγότερο συχνές και οι ασθενείς καταφέρνουν να μειώσουν ή ακόμη και να σταματήσουν τη φαρμακευτική τους αγωγή.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και εμφανή: τα σημάδια εξαλείφονται και η επιδερμίδα γίνεται συνολικά πιο απαλή και ομοιόμορφη.

Η κάθε συνεδρία PhotoLaser διαρκεί περίπου μία ώρα, ενώ για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, το επιστημονικό προσωπικό του συνιστά 4 έως 6 συνεδρίες, μία κάθε μήνα.

www.neotis.gr