Είναι προτιμότερο να είσαστε στην “ακμή” σας…παρά να έχετε!

Είναι λάθος να πιστεύετε ότι η ακμή σας επισκέπτεται μόνο στην εφηβεία! Και μην ψάχνετε άλλες ονομασίες για να δικαιολογήσετε τα σπυράκια που έχουν εμφανιστεί στην επιδερμίδα του προσώπου σας! Μάθετε πώς μπορείτε να απαλλαγείτε από την ακμή με τη μέθοδο Photoacne! 

Είναι σημαντικό να σας επισημάνουμε ότι τα σπυράκια της ακμής δεν επισκέπτονται μόνο την εφηβεία, αντιθέτως εμφανίζονται και σε ηλικίες άνω των 30. Στη λευκή φυλή ένα περίπου 40% των εφήβων εμφανίζει ακμή, σε αντίθεση με τις άλλες φυλές που συναντάται πολύ σπανιότερα. Αν δε γίνει σωστή θεραπευτική αντιμετώπιση, μπορεί να αφήσει είτε μικρές ουλές σαν βαθουλώματα, κυρίως στο πρόσωπο, είτε μεγάλες δύσμορφες ουλές κυρίως στη ράχη, στους ώμους και στο θώρακα.

-Σήμερα υπάρχει τρόπος να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά την ακμή, με μια νέα, υπερσύγχρονη μέθοδο φωτοθεραπείας τη Photoacne.

-Η μέθοδος Photoacne βασίζεται στη νέα τεχνολογία SPC (Selective Photo Clearing Tecnology) και χρησιμοποιεί μπλε /ιώδες φως για τη φωτοθεραπεία της ακμής σε όλους τους φωτότυπους δέρματος. Το φως αυτό επιτυγχάνει την καταστροφή των βακτηριδίων p.acnes που προκαλούν την ακμή, εύκολα και ανώδυνα, χωρίς να προκαλεί βλάβη στους γύρω ιστούς. Μια τυπική θεραπεία Photoacne διαρκεί μόνο 25 λεπτά. Εσείς απλώς θα ξαπλώσετε αναπαυτικά όσο το φως θα δρα στο δέρμα σας. Η θεραπεία είναι ανώδυνη και πρόκειται για την πιο γρήγορη που είναι διαθέσιμη, μέχρι αυτή τη στιγμή, για την καταπολέμηση της ήπιας και μέτριας φλεγμονώδους ακμής. Πολυκεντρικές μελέτες που έγιναν από ειδική επιστημονική ομάδα έδειξαν ότι η μέθοδος επιτυγχάνει μεγαλύτερη από 70% μείωση του αριθμού των φλεγμονωδών βλαβών της ακμής σε ένα μήνα.

-Το Photoacne είναι πολύ πιο γρήγορη και ανεκτή μέθοδος θεραπείας για τον ασθενή σε αντίθεση με τις παραδοσιακές μεθόδους που απαιτούν τουλάχιστον 4μηνη θεραπεία και έχουν διάφορες τοπικές (ερυθρότητα, ξηρότητα δέρματος κ.α.) και συστηματικές παρενέργειες.

-Αποτελεί την πλέον ασφαλή μέθοδο κατά της ακμής από όσες είναι διαθέσιμες μέχρι σήμερα. Η επιλεκτική φωτοθεραπεία προηγμένης τεχνολογίας(SPC) χρησιμοποιεί το μπλε /ιώδες φως που δεν προκαλεί ερεθισμούς στο δέρμα. Με το Photoacne αποφεύγονται οι παρενέργειες που προκαλούνται από την παρατεταμένη χρήση αντιβιοτικών ή άλλων συστηματικών και τοπικών θεραπειών.

-Ο κύκλος θεραπείας ολοκληρώνεται σε 8-16 επισκέψεις ανάλογα με το πρόβλημα, με συχνότητα 2 φορές την εβδομάδα. Τα πρώτα σημάδια βελτίωσης φαίνονται μετά την πέμπτη συνεδρία. Όσο για τις ουλές ακμής, χρησιμοποιείται η πρωτοποριακή μέθοδος Cell Repair, που συνδυάζει απολεπιστικές θεραπείες με συστήματα laser και ανάπλασης που διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου. Οι ουλές εξαφανίζονται, αφού γίνει αναγέννηση των επιφανειακών στιβάδων του δέρματος, με αποτέλεσμα μια λεία και καθαρή επιδερμίδα.

www.neotis.gr