Μαντέψτε το φύλλο του μωρού σας: Τα τριχωτά πόδια δείχνουν αγόρι!

Κάντε το όπως οι γιαγιάδες μας πολλά χρόνια πριν, όταν δεν υπήρχαν όλοι αυτοί οι αναλυτικοί υπέρηχοι που κάνουμε σήμερα! Φυσικά τίποτα από αυτά δεν σας υποσχόμαστε ότι θα "πιάσει", αυτό όμως δεν σημαίνει ότι χάνετε κάτι να τα δοκιμάσετε. Αν μη τι άλλο η διαδικασία θα είναι διασκεδαστική!

Το σχήμα της κοιλιάς
Αποτελεί έναν από τους πιο διαδεδομένους τρόπους για να μάθετε αν το μωρό σας είναι αγοράκι ή κοριτσάκι. Αν η κοιλιά της εγκύου είναι στρογγυλή τότε σύμφωνα με τις «παλιές» περιμένετε αγόρι, αν όμως είναι μυτερή τότε περιμένετε κοριτσάκι. Άλλος μύθος υποστηρίζει πως όταν η κοιλιά είναι χαμηλά προς τη μήτρα τότε έρχεται γιος ενώ αν η κοιλιά «κοιτάει» ψηλά έρχεται κόρη!

Έχετε ομορφύνει;
Αισθάνεστε ότι λάμπετε από ομορφιά; Σας λένε όλοι πόσο σας πάει η εγκυμοσύνη και πόσο έχετε ομορφύνει; Αν ναι τότε το μωρό σας είναι αγόρι. Αν πάλι όχι, λένε πως η κόρη «έχει κλέψει» από τη μαμά όλα τα καλά της εμφάνισης της, οπότε περιμένετε κοριτσάκι.

Τριχωτά πόδια;
Έχετε παρατηρήσει έντονη τριχοφυΐα στα πόδια σας; Λένε ότι στις γυναίκες που περιμένουν αγόρι, οι τρίχες των ποδιών τους μακραίνουν πολύ γρηγορότερα από ό,τι σε αυτές που περιμένουν κορίτσι.

Διαβάστε περισσότερα στο baby.gr.