Γρήγορα και στυλάτα makeup looks!

Όταν πρόκειται για το μακιγιάζ στην πραγματικότητα αυτά που χρειάζονται για να τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω σας είναι ένα κραγιόν σε μια έντονη απόχρωση, μια σκιά σε χρώμα που φωτίζει τα μάτια και ένα προϊόν λάμψης! Θέλετε να μάθετε ορισμένα tips τα οποία θέλουν ελάχιστη προσπάθεια αλλά δίνουν εντυπωσιακό αποτέλεσμα;

Πορτοκαλί κραγιόν: είναι τόσο εντυπωσιακό όσο το κόκκινο, όμως λιγότερο "αυστηρό" και πιο "ελεύθερο". Ολοκληρώστε το look με nude μάτια, αρκετή μάσκαρα και ροδακινί ρουζ!

Pastel σκιά: οι νέες υφές τους δε θα σας κάνουν να φαίνεστε σαν να ξεπηδήσατε από τα 80’s καθώς είναι πιο ιριδίζουσες και απαλές, χωρίς να μοιάζουν σαν κιμωλία. Επιλέξτε ένα χρώμα που κάνει αντίθεση με τα μαλλιά σας, όπως τo λιλά εάν είσαστε μελαχρινή ή τα πράσινα εάν είσαστε κοκκινομάλλα ή ξανθιά!

Hot pink χείλη: το ροζ που θυμίζει το φυσικό έντονο χρώμα των χειλιών μας, είναι κολακευτικό σε όλες τις επιδερμίδες και μπορείτε πάντα να ρυθμίσετε μέσω της ποσότητας που θα εφαρμόσετε την έντασή του. Το μόνο που έχετε να κάνετε για να το απογειώσετε είναι να βάλετε μάσκαρα και ένα τριανταφυλλί ρουζ!

Λάμψεις: ιριδίζουσες λάμψεις σε σημεία κλειδιά όπως τα ζυγωματικά, το κέντρο του άνω χείλους, η εσωτερική γωνία των ματιών, θα χαρίσουν φρεσκάδα σε όλο το πρόσωπο χωρίς να χρειάζονται επιπλέον κινήσεις. Χρησιμοποιήστε ένα highlighter σε μορφή πούδρας εάν έχετε λιπαρό δέρμα ή σε μορφή κρέμας εάν έχετε κανονικό/ξηρό.

Διακριτικό cat eye: μια γραμμή eyeliner με ελαφριά κλίση και μήκος προς τα έξω ανασηκώνει και τονίζει πάντα τα μάτια. Για να φαίνεται λιγότερο επιτηδευμένο προτιμήστε το eyeliner σε κρεμώδη μορφή όπως το μολύβι ή το gel και όχι σε υγρή!

Χρυσά μάτια-ροζ χείλη: ένα look που δε θέλει κόπο και ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες. Μια απαλή, διάφανη χρυσή σκιά κάνει τα μάτια να λάμπουν, συνδυασμένη με tea rose χείλη.

Διαβάστε επίσης: