5 απλοί τρόποι για να μεταμορφώσετε ένα απλό μακιγιάζ!

Ο πιο εύκολος τρόπος για να είσαστε party-perfect για τις γιορτές είναι να υιοθετήσετε ένα κλασικό look που δε βγαίνει ποτέ από τη μόδα. Δε χρειάζεται ούτε να ξοδέψετε πολλά χρήματα σε νέα και διάφορα πράγματα ούτε περίπλοκους τρόπους. Μάθετε πώς να λάμψετε απλά και οικονομικά!

Το κόκκινο κραγιόν: ακόμα και αν δε θέλετε να βάψετε καθόλου τα μάτια σας, τα κόκκινα χείλη δίνουν κατευθείαν το επίσημο, γιορτινό look που θέλετε. Επενδύστε λοιπόν σε ένα καλό κόκκινο κραγιόν που θα μεταμορφώσει κάθε σας εμφάνιση στο λεπτό!

Η λεπτή γραμμή: μια λεπτή γραμμή eyeliner είναι ό,τι χρειάζεστε για να αποκτήσετε ένα γατίσιο βλέμμα. Επιλέξτε το μαύρο για πιο σοφιστικέ εμφάνιση, ακολουθήστε τη γραμμή του βλεφάρου κοντά στις βλεφαρίδες για να τραβήξετε τη γραμμή. Για να κάνετε τη γωνία με ανοδική φορά, ξεκινήστε με μια νοητή γραμμή από την εξωτερική γωνία του κάτω βλεφάρου και κάντε τη γραμμή σας στην προέκταση του άνω βλεφάρου με πορεία προς το τέλος του φρυδιού. Χρησιμοποιήστε eyeliner σε μορφή μολυβιού εάν το κάνετε για πρώτη φορά.

Ψεύτικες Βλεφαρίδες: εάν θέλετε κάτι γρήγορο και εύκολο για τα μάτια σας, οι ψεύτικες βλεφαρίδες είναι η λύση. Επιλέξτε μια ουδέτερη ιριδίζουσα σκιά για όλο το κινητό βλέφαρο και εφαρμόστε τις ψεύτικες βλεφαρίδες. Αφού τις εφαρμόσετε, περάστε τη βάση των βλεφαρίδων με ένα μαύρο μολύβι για να φαίνονται πιο φυσικές.

Κόκκινα Νύχια: η πιο σίγουρη, απλή και εύκολη λύση για ένα περιποιημένο μανικιούρ στο λεπτό!

Κλασικό Smokey Eye: δεν είναι άλλο από το γκρι-μαύρο. Επιλέξετε μια παλέτα με τουλάχιστον 2 χρώματα, ένα ανοιχτό και ένα σκούρο. Ξεκινήστε με το πιο σκούρο στη βάση του άνω και κάτω βλεφάρου και σβήστε προς το κόκκαλο με το πιο ανοιχτό. Η ουσία είναι να πετύχετε ένα χρώμα που θα είναι πολύ σκούρο στη βάση και θα ανοίγει σταδιακά προς το φρύδι μέχρι να εξαφανίζεται τελείως.