Ντορέττα Παπαδημητρίου: Οι beauty συνήθειές της

Τι κάνει για να διατηρεί τις άψογες αναλογίες της

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου πόσο χρόνο καταφέρνει και αφιερώνει χρόνο στην περιποίηση της ομορφιάς αλλά και τη γυμναστική της;

«Δεν μπορώ να πω πώς μέχρι σήμερα όλα αυτά τα beaute έπαιζαν για μένα πολύ σημαντικό ρόλο. Αλλά επειδή μεγαλώνουμε κιόλας, εδώ και 2-3 χρόνια, από τότε που ξεκίνησα να πηγαίνω στη Θεανώ Μπέλα είμαι πιο σχολαστική. Μου έχει δώσει χαρτί με οδηγίες και είμαι πιο τυπική στο να βάζω τις κρέμες μου!», λέει για τις beauty συνήθειές της.

«Γυμναστική κάνω από παιδί, είναι για μένα τρόπος ζωής. Όμως, επειδή λόγω πρωταθλητισμού το έχω φάει με το κουτάλι το αυστηρό πρόγραμμα, πλέον δεν μπορώ να καταπιέζομαι. Κάνω μόνο πράγματα που με ευχαριστούν. Κάνω χορό, μια αγάπη που μου έμεινα από το dancing, πάω για τρέξιμο έξω τώρα που έφτιαξε ο καιρός, μου αρέσει να κολυμπάω στη θάλασσα. Αλλά δεν έχω πολύ αυστηρό πρόγραμμα. Υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν προλαβαίνω κιόλας, το απόγευμα που γυρνάω από τη δουλειά πρέπει να διαβάσουμε με τα παιδιά, να τους πάω στις δραστηριότητες και στα εξωσχολικά μαθήματα, μπάσκετ ο ένας, ποδόσφαιρο ο άλλος, φροντιστήριο ο ένας, αγγλικά ο άλλος, διαφορετικά μέρη, διαφορετικές ώρες. Συνήθως από νωρίς το απόγευμα μέχρι το βράδυ είμαι μέσα στο αυτοκίνητο», ομολογεί στο People.