Illuminator: το μαγικό προϊόν!

Τι θα λέγατε για ένα προϊόν που με μια κίνηση θα φώτιζε όλο σας το πρόσωπο, θα έδινε μια λάμψη υγείας και θα τόνιζε τα χαρακτηριστικά σας; Μην πάει το μυαλό σας μακριά…πρόκειται για ένα προϊόν μακιγιάζ με το όνομα illuminator. Ουσιαστικά ο όρος προκύπτει από την ιδιότητά του να χαρίζει λάμψη σε κάθε σημείο που εφαρμόζεται. Η χρήση του, πολύ απλή και εύκολη αλλά θα κάνει τη διαφορά στο μακιγιάζ σας.

To illuminator διατίθεται σε τρεις διαφορετικές υφές, σε στερεή που είναι πούδρα, σε κρεμώδη και σε υγρή. Αν επιλέξετε την υγρή ή την κρεμώδη μορφή, θα πρέπει να το εφαρμόζετε πριν απλώσετε πούδρα στο πρόσωπο για μπορείτε να το δουλέψετε χωρίς να κολλήσει πάνω στην πούδρα.

Κατά κανόνα, το προϊόν αυτό χρησιμοποιείται για να ανασηκώσει σημεία του προσώπου και να δώσει λάμψη. Η εφαρμογή του ξεκινάει από το κέντρο του μετώπου, ακολουθώντας ένα σχήμα σαν αστέρι. Μετά συνεχίστε στη γέφυρα της μύτης, στο κέντρο του άνω χείλους και το πηγούνι. Δίνοντας λάμψη σε αυτά τα σημεία, φωτίζεται όλο το πρόσωπο και σε σχέση με τα υπόλοιπα σημεία του, όπου δεν έχει γίνει εφαρμογή, αναδεικνύονται οι φυσικές καμπύλες που δίνουν το σχήμα στο πρόσωπό μας, οι οποίες με την εφαρμογή του foundation, χάνονται.

Τέλος, για να ανασηκώσετε το βλέμμα, χρησιμοποιήστε το illuminator κάτω από το τόξο του φρυδιού και στην εσωτερική γωνία των ματιών. Προκειμένου να έχετε το ίδιο αποτέλεσμα και στα μήλα του προσώπου, απλώστε λίγο από το προϊόν ακριβώς πάνω από την περιοχή που έχετε βάλει το ρουζ, δηλαδή πάνω από τα ζυγωματικά ακολουθώντας ένα σχήμα σαν μισοφέγγαρο, περιμετρικά της εξωτερικής μεριάς του ματιού.