Πώς να καταπολεμήσετε την κυτταρίτιδα

Οι πρώτες ανοιξιάτικες λιακάδες φέρνουν στο φως αντιαισθητικά «βουνά και πεδιάδες» στους γοφούς. Σύμφωνα με στατιστικές, 80% των γυναικών παραπονιούνται για κυτταρίτιδα. Η κυτταρίτιδα οφείλεται στην ιδιαίτερη δομή του γυναικείου συνδετικού ιστού, ο οποίος έχει την ικανότητα να μεγεθύνεται στην εγκυμοσύνη. Αν υπάρχει προδιάθεση, αυτό συμβαίνει κι όταν μαζευτεί νερό ή όταν μεγαλώσουν τα λιποκύτταρα λόγω ορμονικής διαταραχής. Τότε η επιδερμίδα παρουσιάζει μια εικόνα όμοια με φλούδα πορτοκαλιού. Δυστυχώς, δεν υπάρχει θαυματουργό αντίδοτο κατά της κυτταρίτιδας. Με υπομονή και επιμονή, μπορείτε όμως να την εξαφανίσετε.Τέλειο κορμί! 0 σφριγηλός συνδετικός ιστός είναι η προϋπόθεση για το σφιχτό σώμα. Αν δεν ανήκετε στις λίγες τυχερές που το έχουν εκ γενετής, μπορείτε να συμβάλετε οι ίδιες για να το αποκτήσετε. 

Η λύση στο σωληνάριο

Αν θέλετε να καταπολεμήσετε την κυτταρίτιδα με κρέμες και ζελέ χρειάζεται πολλή υπομονή. Πρέπει να κάνετε καθημερινά μασάζ για μεγάλο χρονικό διάστημα-προσοχή στις φλεβίτσες! – Αν κάνετε μασάζ και λαμβάνετε συγχρόνως κι άλλα μέτρα, το δέρμα θα γίνει σφριγηλό και ωραιότερο με ειδικά προϊόντα.

Μασάζ με γάντι

Καλή κυκλοφορία του αίματος και ο καλός μεταβολισμός είναι βασικές προϋποθέσεις για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Τα κρύα ντους και τα πόδια ψηλά όσο το δυνατό περισσότερο βοηθούν και όσες έχουν φλεβίτσες. Αν δεν έχετε κιρσούς ή φλεβίτσες, μπορείτε, και καλό είναι, να κάνετε καθημερινά μασάζ με το ειδικό γάντι. Κάνετε μασάζ με κυκλικές κινήσεις προς την κατεύθυνση της καρδιάς. 

Μασάζ πολυτελείας

Θα βρείτε τη λύση σε καταστήματα ηλεκτρικών ειδών. Υπάρχουν μηχανές με διάφορες τεχνικές. “Όλα διευκολύνουν την κυκλοφορία του αίματος και καλυτερεύουν αισθητά τις προβληματικές περιοχές με πρόβλημα της κυτταρίτιδας

Κίνηση 

Για ομορφιά και υγεία Η φόρμουλα επιτυχίας για σφριγηλούς γοφούς είναι: άσκηση, άσκηση και πάλι άσκηση. Τα σπορ ωφελούν όχι μόνο το σώμα αλλά και την υγεία. Εξάλλου είναι μια καλή αλλαγή στην αγχώδη ζωή που κάνουμε. Το τζόκινγκ, η ποδηλασία και το σχοινάκι είναι αθλήματα που βοηθούν να χάσετε κιλά και σίγουρα στα σημεία που επιθυμείτε.   

Περισσότερα μυστικά ομορφιάς στο beauty-secrets.gr