Κινήσεις για άψογα χείλη και το χειμώνα

Σκεφτείτε πόσο αντιαισθητικά "γράφει" ένα υπέροχο κραγιόν πάνω σε ταλαιπωρημένα χείλη...Μάθετε τι πρέπει να κάνετε για να τα διατηρείτε άψογα, ακόμα και κάτω από τις πιο δυσμενείς περιβαλλοντικές συνθήκες, αφιερώνοντας τους μόνο λίγα λεπτά καθημερινά.

Κάθε βράδυ: πρέπει να αφαιρείτε το κραγιόν με ένα ειδικό προϊόν ντεμακιγιάζ που καθαρίζει απαλά και απομακρύνει κάθε ίχνος μακιγιάζ χωρίς να ξηραίνει την ευαίσθητη επιδερμίδα των χειλιών. Ολοκληρώστε την περιποίηση με ένα προϊόν που ενυδατώνει την περιοχή, τη διατηρεί ελαστική και σβήνει τα σημάδια της γήρανσης.

Μακιγιάζ

1. Προετοιμασία: Ενυδατώστε τα χείλη με ένα πολύ απαλό προϊόν lip balm που καταπολεμά την αφυδάτωση. Απλώστε υδατικό φον ντε τεν στα χείλη.

2. Σχήμα: Κάντε περίγραμμα με ένα μολύβι χειλιών. Το περίγραμμα βοήθα το χρώμα του κραγιόν να διατηρηθεί και να μη δημιουργήσει μικρές γραμμές γύρω από το στόμα. Δώστε ιδιαίτερη σημασία σε λεπτομέρειες που αφορούν το περίγραμμα ώστε το αποτέλεσμα που θα δημιουργήσετε να αγγίζει την τελειότητα. Φροντίστε το χρώμα του μολυβιού να εναρμονίζεται με αυτό του κραγιόν. Είναι σημαντικό η άκρη να είναι καλά ξυσμένη. Μια πολύ καλή λύση είναι τα μηχανικά μολύβια. Εάν τα χείλη σας είναι μικρά, μη μπείτε στη διαδικασία να τα μεγαλώσετε σχηματίζοντας νέο περίγραμμα.

3. Χρώμα: Επιλέξτε ένα ματ κόκκινο κραγιόν και απλώστε το με τη βοήθεια ενός πινέλου χειλιών ξεκινώντας από τις εξωτερικές γωνίες.

4. Λάμψη: Με τη βοήθεια ενός απλικατέρ απλώστε σε όλη την επιφάνεια των χειλιών lip gloss στην ίδια ακριβώς απόχρωση με το κραγιόν.

Επιμέλεια: Βαρβάρα Λιόση

www.beauty-secrets.gr