Ποιο είναι το αγαπημένο σου μανό…να σου πω ποια είσαι!

Έχετε ακούσει ποτέ ότι το αγαπημένο μας χρώμα στα νύχια μπορεί να πει πολλά για το χαρακτήρα μας; Εάν όχι…διαβάστε το άρθρο μας και σίγουρα θα το βρείτε πολύ ενδιαφέρον.

Κόκκινο βερνίκι νυχιών

Το κόκκινο είναι το χρώμα της αγάπης, του συναισθήματος, του πάθους και του πειρασμού. Με αυτό το χρώμα στα νύχια είναι αδύνατον μια γυναίκα να περάσει απαρατήρητη. Αν, λοιπόν, το κόκκινο είναι το αγαπημένο σας χρώμα, σας αρέσει να ξεχωρίζετε από το πλήθος, είσαστε κοκέτα, ρομαντική και σας αρέσει πολύ το φλερτ. Η αγάπη είναι η κύρια προτεραιότητα στη ζωή σας.

Μπορντό βερνίκι νυχιών

Αυτό το χρώμα είναι παρόμοιο με το χρώμα του κόκκινου κρασιού, γι' αυτό "μιλά" για εκλεπτυσμένη κομψότητα. Μια γυναίκα που προτιμά αυτό το χρώμα έχει αινιγματικό και ευέλικτο χαρακτήρα. Η προσωπικότητα της έχει συνεχώς ενδιαφέρον και μπορεί να την καταλάβει κανείς μόνο σε βάθος χρόνου.

Μαύρο βερνίκι νυχιών

Μια γυναίκα που επιλέγει το μαύρο βερνίκι νυχιών έχει ισχυρή και αποφασιστική προσωπικότητα, ξέρει τι θέλει, θέτει στόχους και τους πετυχαίνει, αγαπά τη δύναμη και δε φοβάται τα εμπόδια.

Ροζ βερνίκι νυχιών

Μια γυναίκα που προτιμά ροζ χρώμα στα νύχια είναι σικ, έχει αυτοπεποίθηση, είναι τολμηρή και σέξι. Έχει θετικό και αισιόδοξο χαρακτήρα και είναι 100% σίγουρη για τον τρόπο που ζει τη ζωή της χωρίς καμία ανησυχία.

Χρυσό βερνίκι νυχιών

Μια γυναίκα που αγαπά το χρυσό χρώμα στα νύχια είναι πολύ επικοινωνιακή, θέλει να είναι το κέντρο της προσοχής και σίγουρα γνωρίζει πολλά για τη μόδα. Είναι εκκεντρική και της αρέσει να πειραματίζεται.

Λευκό βερνίκι νυχιών

Λευκό είναι το χρώμα της αγνότητας και της αρμονίας. Η γυναίκα που επιλέγει αυτό το χρώμα είναι ισορροπημένη, έχει αυτοπεποίθηση, ξέρει ακριβώς τι θέλει και έχει εσωτερική γαλήνη. Σίγουρα μια τέτοια γυναίκα είναι απίστευτα ρομαντική.

Φυσικά, οι προτιμήσεις σας μπορεί να αλλάζουν ανάλογα με τη διάθεση σας...Εσάς ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα;

Επιμέλεια: Βαρβάρα Λιόση

beauty secrets -Μυστικά ομορφιάς