Lip Stain: ένα προϊόν που θα λατρέψετε!

Υπάρχουν πολλά προϊόντα στην αγορά για τη φροντίδα και την ομορφιά των χειλιών σας όπως lip balms, lipsticks, lip gloss και κραγιόν. Αν όμως θέλετε ένα προϊόν το οποίο θα σας χαρίσει χρώμα χωρίς να χρειάζεται να το ανανεώνετε συχνά μέσα στην ημέρα, το Lip Stain είναι αυτό που ψάχνετε καθώς συνδυάζει το πλούσιο χρώμα του κραγιόν/lip gloss και έχει μεγάλη διάρκεια.

Γιατί να το χρησιμοποιήσετε: θα σας προσφέρει χρώμα που διαρκεί πολύ περισσότερο από κάθε άλλο προϊόν, έχει φόρμουλα που δεν "τρέχει", μένει σταθερή στα χείλη σας και προσφέρεται σε matte αλλά και glossy υφές.

Πως λειτουργεί: Το lip stain είναι φτιαγμένο από gel, νερό και λίγο έλαιο ενώ τα κραγιόν περιέχουν κυρίως κερί. Η σύσταση αυτή απορροφάται και σταθεροποιείται πιο γρήγορα στα χείλη.

Πως το εφαρμόζετε: αν και μπορείτε να το φορέσετε μόνο του, εναλλακτικά λειτουργεί σαν μια καλή βάση χρώματος για το κραγιόν ή το lip gloss, η οποία θα ενισχύσει το χρώμα. Επίσης, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν ρουζ βάζοντας λίγες σταγόνες στα μάγουλα και απλώνοντας το απαλά. Μπορείτε να το αφήσετε σκέτο ή να το ενισχύσετε εφαρμόζοντας από πάνω το κανονικό σας ρουζ. Όπως και να το χρησιμοποιήσετε η διάρκεια του δε θα σας απογοητεύσει!