Serum: ελιξίριο νεότητας

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για ένα καταπληκτικό προϊόν που τονώνει και αναζωογονεί το δέρμα με τη βοήθεια των πιο δραστικών συνθέσεων αντιγήρανσης και δεν είναι άλλο από το serum.

Τι είναι το serum

Πρόκειται για συνθέσεις με υψηλή συγκέντρωση σε ενεργά συστατικά, που έχουν άμεση αποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση των ρυτίδων. Τα serum ή οροί χρησιμοποιούνται ως θεραπείες-εξπρές, επειδή έχουν θεαματική βελτίωση και μειώνουν αισθητά την εμφάνιση των σημαδιών της γήρανσης, περιορίζοντας την έκταση και το βάθος τους. Η βελτίωση γίνεται ορατή από την πρώτα κιόλας εφαρμογή, ενώ το αποτέλεσμα σταθεροποιείται για αρκετά μεγάλο διάστημα.

Τι περιέχουν

Συνήθως περιέχουν συμπλέγματα ενεργών βιταμινών Α και C και αντιρυτι­δικά "κοκτέιλ", που κάνουν επίθεση στις ρυτίδες και τις μειώνουν. Οι συσκευ­ασίες των ορών είναι ειδικά σχεδιασμένες, προκειμένου να προστατεύονται και να μην οξειδώνονται τα συστα­τικά, διατηρώντας τη δραστι­κότητά τους μέχρι το τέλος της θεραπείας.Έτσι, δεν επιτρέπουν την επαφή των υλι­κών με τον αέρα, ενώ ο δο­σομετρητής διευκολύνει τη χρήση τους, απελευθερώνοντας τη σωστή ποσότητα με ένα ή δύο πατήματα.

Σε ποιες ηλικίες απευθύνονται

Απευθύνονται κυρίως σε ώριμα δέρματα, με εμφανή πάνω τους τα σημάδια του χρόνου και της κόπωσης. Οι οροί αντιμετω­πίζουν τις ρυτίδες, ενώ συγ­χρόνως συσφίγγουν και κα­ταπολεμούν τη χαλάρωση, επαναφέροντας την πυκνό­τητα στην ώριμη επιδερμίδα. Τα δραστικά συστατικά τους κινητοποιούν τις λειτουργίες της κυτταρικής ανανέωσης, τροφοδοτούν τα κύτταρα με άφθονη ενέργεια και επιτα­χύνουν την "επανόρθωση" της φθοράς από το χρόνο.

Τι πρέπει να προσέξετε

Αν το δέρμα σας αντιδράσει στη χρήση του ορού, (αισθανθείτε έντονο κάψιμο, τράβηγμα ή παρουσιάσετε εξανθήματα) διακόψτε την εφαρμογή του.

Επιμέλεια: Βαρβάρα Λιόση

beauty secrets -Μυστικά ομορφιάς