6 μικρά προβλήματα ομορφιάς και οι λύσεις τους!

Προβλήματα στην εμφάνιση αντιμετωπίζουμε όλες μας κάποια στιγμή, όμως δε θα πρέπει να μας πιάνει απελπισία καθώς για πολλά από αυτά υπάρχουν λύσεις! Μάθετε πώς μπορείτε να λύσετε μικρά προβλήματα ομορφιάς.

Νύχια που μοιάζουν άρρωστα

Μερικές φορές, όσο δυνατά κι αν είναι τα νύχια σας, η συνολική τους εμφάνιση μπορεί να χαλάει από τις κιτρινισμένες άκρες. Μπορείτε αμέσως να τα βελτιώσετε περνώντας ένα λευκό μολύβι για μανικιούρ κάτω από την ελεύθερη άκρη του νυχιού για να φαίνονται καθαρότερα. Συνδυάστε μια στρώση διαφανούς βερνικιού για μια δροσερή, όμορφη εικόνα των νυχιών σας.

Κίτρινα δόντια

Πρώτα απ' όλα επισκεφθείτε τον οδοντίατρο για τους τακτικούς ελέγχους και τον εκτενή καθαρισμό. Πάρτε κουράγιο, τα κίτρινα δόντια είναι συνήθως σκληρότερα από τα κατάλευκα! Για να φαίνονται πιο λευκά, αποφύγετε τα κοραλλί ή σε καφετιές αποχρώσεις κραγιόν. Τα διάφανα ροζ ή τα κόκκινα θα κάνουν τα δόντια σας να φαίνονται πιο λευκά.

Κρεμασμένα μάτια

Για να κάνετε τα κρεμασμένα μάτια να φαίνονται ανεβασμένα, περάστε μια ανοιχτόχρωμη σκιά ματιών σε ολόκληρο το βλέφαρο. Μετά απλώστε λίγη σκιά ματιών με μια καθαρή μπατονέτα κάτω από τα μάτια σας, τραβώντας τη λίγο προς τα επάνω. Βάλτε πρόσθετες στρώσεις μάσκαρας στις βλεφαρίδες ακριβώς πάνω από την ίριδα του ματιού για να προσελκύσετε την προσοχή στο κέντρο του ματιού σας.

Ανάστατα φρύδια

Τακτοποιήστε τα, βγάζοντάς τα συχνά με το τσιμπιδάκι. Η ιδανική στιγμή είναι μετά το μπάνιο, όταν οι πόροι σας έχουν ανοίξει από τη θερμότητα. Επίσης, καλή στιγμή είναι και προτού κοιμηθείτε. αφού δε θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα του κοκκινισμένου δέρματος! Χτενίστε τα φρύδια στη θέση τους για να δείτε το φυσικό τους σχήμα. Μετά βγάλτε τις τριχούλες μία-μία με τη φορά που φυτρώνουν. Αφαιρέστε πρώτα αυτές ανάμεσα στα φρύδια και μετά τις διάσπαρτες στην άκρη του φρυδιού. Γενικά, μην αφαιρείτε αυτές πάνω από το φρύδι.

Υπερβολικό ρουζ

Αν ξεχάσατε τον κανόνα για τη σταδιακή εφαρμογή του ρουζ, μπορεί να χρειαστεί να σβήσετε μια υπερβολική εφαρμογή χρώματος. Ο πιο γρήγορος και εύκολος τρόπος είναι να απλώσετε με το πινέλο λίγη ελαφριά πούδρα πάνω από την προβληματική περιοχή μέχρι να φτάσετε στην απόχρωση του ρουζ που θέλετε.

Πολύ βγαλμένα φρύδια

Επιλέξτε μια φυσική καφετιά σκιά ματιών. Βάλτε λίγη ομοιόμορφα με ένα πινέλο για τα φρύδια με λεπτές τρίχες με μικρές δυνατές πινελιές κατά μήκος του φρυδιού. Επειδή οι τρίχες που μεγαλώνουν είναι συχνά απείθαρχες, μπορείτε να βάλετε μια ελαφριά στρώση διάφανης μάσκαρας για να τις κρατήσετε στη θέση τους. Προσπαθήστε να αγνοήσετε τις περιστασιακές τάσεις στη μόδα για πολύ βγαλμένα φρύδια. Η μόδα δεν κρατάει πολύ!

Επιμέλεια: Βαρβάρα Λιόση

www.beauty-secrets.gr