Γαλλικό μανικιούρ

Το γαλλικό μανικιούρ είναι μια περιποίηση ειδικά για τις περιστάσεις που επιθυμούμε φυσικότητα. Αν σας αρέσει η φυσικότητα του γαλλικού μανικιούρ, διαβάστε το άρθρο που ετοιμάσαμε για εσάς και δείτε βήμα βήμα τη διαδικασία εφαρμογής του.

1. Τοποθετήστε διάφανο βερνίκι στην επιφάνεια όλων των νυχιών.

2. Κολλήστε ειδικά χαρτάκια που στη μια τους πλευρά έχουν αυτοκόλλητο. Η εφαρμογή τους χρειάζεται να γίνει με προσοχή και να καλύπτει την επιφάνεια των νυχιών μέχρι το σημείο που ξεκινά το ελεύθερο άκρο. Να τονίσουμε, ότι το μήκος του ελεύθερου άκρου πρέπει να είναι το ίδιο σε όλα τα νύχια. Επίσης, αν το σχήμα των νυχιών είναι τετράγωνο, το χαρτάκι πρέπει να τοποθετηθεί σε ευθεία, ενώ αν είναι στρογγυλό, να ακολουθεί στρογγυλεμένη πορεία η τοποθέτησή του.

3. Στη συνέχεια, με ένα λευκό βερνίκι χρωματίστε το ελεύθερο άκρο κάθε νυχιού, ξεκινώντας βέβαια από το μικρό δάχτυλο προς τον αντίχειρα του ενός χεριού και επαναλαμβάνοντας το ίδιο στο άλλο χέρι. Αφού ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία και στεγνώσει το βερνίκι, αφαιρέστε τα χαρτάκια.

4. Επιλέξτε και εφαρμόστε ένα απαλό φυσικό χρώμα (συνήθως επιλέγεται το ροζ) και τοποθετήστε το στο νύχι με τον κλασικό τρόπο εφαρμογής του χρωματιστού βερνικιού. Ξεκινήστε, δηλαδή, από το κεντρικό τμήμα του νυχιού κι από τη ρίζα μέχρι το ελεύθερο άκρο. Στη συνέχεια, χρωματίστε το δεξί τμήμα του νυχιού και τέλος, το αριστερό. Μπορείτε να εφαρμόσετε δύο ή και τρεις στρώσεις, ανάλογα με την ένταση του χρώματος που επιθυμείτε.

5. Στο τέλος, εφαρμόστε το σταθεροποιητικό για καλύτερο και για μεγαλύτερης διάρκειας αποτέλεσμα.

Επιμέλεια: Βαρβάρα Λιόση

www.beauty-secrets.gr