Αντιγηραντικά μυστικά για τα μαλλιά σας!

Καθώς περνούν τα χρόνια, τα μαλλιά χάνουν τη λάμψη και την πυκνότητά τους για αυτό σας παρουσιάζουμε τρία αντιγηραντικά προϊόντα!

Έλαιο argan

Το έλαιο argan έχει αποδειχθεί ότι κάνει τα μαλλιά μαλακά, μεταξένια και λαμπερά. Είναι το ιδανικό μαλακτικό, μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία της ψαλίδας και να "δαμάσει" τα σγουρά μαλλιά. Υπάρχει σε διάφορους τύπους και συνθέσεις προϊόντων, σημασία όμως δεν έχει μόνο η σύνθεση ενός προϊόντος, αλλά και η σωστή εφαρμογή του. Όσον αφορά στα έλαια μαλλιών, το ζητούμενο είναι να ενυδατώνουν χωρίς όμως να βαραίνουν την τρίχα. Ένα σπρέι μικρο-διάχυσης, λοιπόν, είναι ό,τι καλύτερο.

Φυτική κερατίνη

Οι θεραπείες με φυτική κερατίνη μπορούν να λειάνουν ακόμη και τα πιο άγρια ​​μαλλιά. Αν τα μαλλιά σας είναι εύθραυστα, με ψαλίδα και ξηρότητα, τότε χρειάζονται εντατική επανόρθωση. Ένας εξαιρετικός συνδυασμός με μεγάλη διεισδυτικότητα που φτάνει μέχρι την καρδιά της τρίχας είναι η φυτική κερατίνη και το υαλουρονικό οξύ. Τα παραπάνω συστατικά βρίσκονται σε πολλές επανορθωτικές μάσκες.

Δαφνέλαιο και λούπινο

Για την εποχική τριχόπτωση να προτιμάτε φυσικές συνθέσεις που αναζωογονούν τη ρίζα (π.χ. έλαιο δάφνης και λούπινο) γιατί διατηρούν την ισορροπία της χλωρίδας του τριχωτού της κεφαλής. Αυτά τα συστατικά θα τα βρείτε σε πολλά τονωτικά σαμπουάν, τα οποία θα βοηθήσουν στην αναζωογόνηση του θύλακα της τρίχας, θα ενισχύσουν και θα θρέψουν τα μαλλιά σας.

Επιμέλεια: Βαρβάρα Λιόση

beauty secrets -Μυστικά ομορφιάς