Ακαταμάχητο βλέμμα με smokey eyes

Εάν θέλετε το βλέμμα σας να είναι sexy, σαγηνευτικό και μυστηριώδες, δεν έχετε παρά να επιλέξετε το smokey eyes! Μάθετε τα μυστικά του συγκεκριμένου μακιγιάζ ματιών και κλέψτε τις εντυπώσεις στις εμφανίσεις σας!

Η βάση

Ξεκινήστε απλώνοντας μια βάση έναν τόνο πιο σκούρα από το χρώμα της επιδερμίδας σας, τονίστε τα ζυγωματικά με ένα διακριτικό ρουζ και απλώστε γύρω από τα μάτια σας ένα κονσίλερ στην απόχρωση της επιδερμίδας σας. Τέλος, χτενίστε τα φρύδια σας και διορθώστε τις ατέλειες στο σχήμα τους.

Η έμφαση

Με ένα μαλακό μωβ μολύβι ματιών τραβήξτε μια γραμμή από την εσωτερική γωνία του ματιού μέχρι το κέντρο. Συνεχίστε τη γραμμή από το κέντρο ως την εξωτερική γωνία με ένα μολύβι σε έντονο πράσινο χρώμα. Χρησιμοποιήστε μολύβια ίδιου χρώματος για το επάνω και το κάτω βλέφαρο. Σβήστε τη σκιά από κάτω προς τα πάνω και για επιπλέον βάθος και ένταση στο βλέμμα, σχεδιάστε το περίγραμμα του κάτω βλεφά­ρου, μέσα και έξω, με ένα σκούρο καφέ μολύβι. Τέλος, περάστε τις άνω και κάτω βλεφαρίδες με μαύρη μάσκαρα.

Η τελευταία πινελιά

Ένα κρεμώδες κραγιόν ή λιπ γκλος σε φυσικές αποχρώσεις ή και διαφανές είναι απόλυτα ταιριαστό. Για μια πιο εντυπωσιακή εμφάνιση μπορείτε να επιλέξετε κραγιόν σε έντονο κοραλί ή φούξια με γυαλιστερή υφή.

Tips

-Πως μπορείτε να-κάνετε τις βλεφαρίδες σας να δείχνουν πιο πυκνές.

Το μυστικό είναι στον τρόπο που θα εφαρμόσετε τη μάσκαρα. Πρέπει να κοιτάτε ευθεία, με μια ελαφριά κλίση προς τα κάτω, ώστε το βουρτσάκι να πιάσει τις βλεφαρίδες από τη ρίζα και να τις ανασηκώσει ελαφρώς. Επίσης, πρέπει να επιλέξετε μάσκαρα για πυκνές βλεφαρίδες με συγκεκριμένο βουρτσάκι και ειδική φόρμουλα.

-Πως μπορείτε να αποφύγετε τις αντιαισθητικές γραμμές που σχηματίζει η σκιά στα άνω βλέφαρα με το πέρασμα της ώρας.

Μπορείτε να τις αποφύγετε εάν, πριν βάλετε σκιά, απλώσετε στο βλέφαρο κονσίλερ ή βάση και κατόπιν περάσετε από πάνω διάφανη πούδρα φινιρίσματος.

Επιμέλεια: Βαρβάρα Λιόση

beauty secrets-Μυστικά ομορφιάς