Τι πρέπει να έχετε πάντα μέσα στο τσαντάκι του μακιγιάζ σας!

Μήπως το τσαντάκι με τα καλλυντικά σας είναι το ίδιο μεγάλο με την τσάντα σας; Μήπως ξεχειλίζει από προϊόντα γιατί δεν είσαστε σίγουρη για το τι θα χρειαστείτε; Μάθετε ποια προϊόντα μακιγιάζ πρέπει να έχετε μαζί σας!

1. Makeup: το οποίο να ταιριάζει απόλυτα στο χρώμα και την ποιότητα της επιδερμίδας σας.

2. Σφουγγαράκι make up: ένα συμπαγές και ελαστικό σφουγγαράκι, το οποίο θα βοηθά στη σωστή εφαρμογή του υγρού makeup και της βάσης, δημιουργώντας έναν τέλειο καμβά.

3. Concealer: κάθε γυναίκα χρειάζεται το τέλειο concealer στην τσάντα της, το οποίο να καλύπτει απόλυτα τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια.

4. Πούδρα: μερικές γυναίκες προτιμούν να χρησιμοποιούν πούδρα σε σκόνη και άλλες σε μορφή κόμπακτ. Η πούδρα σε σκόνη είναι ιδανική για να δώσει ένα διακριτικό τελείωμα ενώ η πούδρα σε μορφή κόμπακτ είναι πιο πρακτική στη χρήση και έτσι είναι ιδανική για να την έχετε πάντα μαζί σας, ώστε να μπορείτε να διορθώνετε το μακιγιάζ σας κατά τη διάρκεια της ημέρας!

5. Πινέλο για την πούδρα: επιλέξτε ένα μεσαίου μεγέθους με λίγο σκληρές τρίχες καθώς εάν είναι πολύ απαλές δε θα μπορείτε να αφαιρείτε την περιττή ποσότητα πούδρας.

6. Ρουζ: καλό θα είναι να επιλέξετε ένα ρουζ που να ταιριάζει στο φυσικό τόνο της επιδερμίδας σας.

7. Πινέλο για το ρουζ: πρέπει να είναι πιο μικρό από το πινέλο της πούδρας. Αποφεύγετε να χρησιμοποιείτε τα πινέλα που υπάρχουν μέσα στις συσκευασίες των ρουζ τα οποία όχι μόνο είναι μικρά αλλά έχουν πολύ σκληρές τρίχες.

8. Κόκκινο κραγιόν: το απόλυτο κραγιόν για κάθε γυναίκα!

9. Μολύβι για χείλη: επιλέξτε ένα με μικρή και συμπαγή μύτη για να σχηματίσετε το περίγραμμα των χειλιών ακόμα και στις γωνίες.

10. Lip balm: για περιποιημένα χείλη, ειδικά το χειμώνα που έχουν την τάση να σκάνε από το κρύο.

11. Σκιές: επιλέξτε ένα ουδέτερο τόνο ώστε τα μάτια σας να τονιστούν όμορφα και φυσικά.

12.  Πινέλα σκιών: χρειάζεστε τρία πινέλα. Ένα μεγάλο για να απλώνετε τις σκιές σαν βάση, ένα μεσαίο για πιο προσεγμένη εφαρμογή των σκιών και ένα μικρότερο για τις λεπτομέρειες.

13. Μάσκαρα: αποτελεί τον πιο απλό και γρήγορο τρόπο να τονίσετε τα μάτια και το βλέμμα σας.

Επιμέλεια: Βαρβάρα Λιόση

beauty secrets-Μυστικά ομορφιάς