Μύρισε το έαρ: Ανοιξιάτικα αρώματα στις καλύτερες τιμές!

Η άνοιξη είναι και επίσημα εδώ και μαζί και οι μυρωδιές των λουλουδιών! Υποδεχθείτε την πιο όμορφη εποχή του χρόνου... φορώντας την! Γνωρίστε τα πιο όμορφα ανοιξιάτικα αρώματα και αποκτήστε τα στις καλύτερες τιμές.

Jimmy Choo

Eau De Parfum 40 ml

 

Το άρωμα Jimmy Choo αποτελεί ένα κατεξοχήν ανοιξιάτικο άρωμα που φιλοξενείται σε ένα υπέροχο μπουκάλι–κόσμημα για το υπνοδωμάτιο. Ο συνδυασμός ορχιδέας και πατσουλί δημιουργούν ένα αποτέλεσμα άρτιο ενώ τελειοποιείται από την προσθήκη αρώματος καραμέλας βουτύρου! Το αποτέλεσμα; Δεν ξέρεις αν πρέπει να το φορέσεις ή να το φας!

Αποκτήστε το από το aromamarket.gr στην προνομιακή τιμή των 37,25 ευρώ

Chloe New

Eau de Parfum 30ml

 

Θηλυκό, μοναδικό και πάντα στη μόδα. Δροσιστικό, με νότες από τριαντάφυλλο, φρέζια και λίτσι θα διεγείρουν τις αισθήσεις σας. Την καρδιά του αρώματος αποτελεί ένα μείγμα από μανόλια και κρίνο. Υποβόσκει μία βελούδινη βάση από ξύλο κέδρου, κεχριμπάρι και μέλι. Ιδανικό για γυναίκες με αυτοπεποίθηση, το Chloe αποτελεί ένα άρωμα που κάνει τις γυναίκες να ξεχωρίζουν από το πλήθος.

Αποκτήστε το από το aromamarket.gr στην προνομιακή τιμή των 48,70 ευρώ

Flower Kenzo

Eau de Parfum 50 ml Refillable Spray

 

To Flower by Kenzo αποτελεί το απόλυτο λουλουδάτο άρωμα, που συνδέει τη σύγχρονη ζωή της πόλης με την απλότητα της φύσης. Οι νότες από βιολέτα, τριαντάφυλλο, μανταρίνι, βανίλια και white musk, δίνουν μια αισθησιακή και απαλή υπογραφή.

Αποκτήστε το από το aromamarket.gr στην προνομιακή τιμή των 58,88 ευρώ

Flora Gucci

Eau de Parfum 30ml Spray

 

Ο οίκος Gucci σας στέλνει λουλούδια! Το ανοιξιάτικο μείγμα από τριαντάφυλλο, εσπεριδοειδή, οσμανθό και σανδαλόξυλο προσφέρει μία αίσθηση νεανικότητας, θηλυκότητας και φρεσκάδας.

Αποκτήστε το από το aromamarket.gr στην προνομιακή τιμή των 54,81 ευρώ

Chanel Chance

Eau Tendre Eau de Toilette 100ml

 

Άνοιξη χωρίς Chanel δε γίνεται! Αποκτήστε το Chance Eau Tendre, ένα τρυφερό και ζωντανό άρωμα με μια φρέσκια μυρωδιά. Περιέχει νότες λουλουδιών και εσπεριδοειδών που αποπνέουν τον αέρα της άνοιξης. Φορέστε το κάθε ώρα της ημέρας.

Αποκτήστε το από το aromamarket.gr στην προνομιακή τιμή των 93,19 ευρώ

Poeme Lancome

Eau de Parfum 50 ml Spray

 

Όταν η άνοιξη συναντά την... ποίηση! Το Poeme αποτελεί ένα κατεξοχήν λουλουδάτο. Η Lancome συνδύασε νότες φαντασίας από λουλούδι του χιονιού, της μπλε παπαρούνας από το Θιβέτ και ενός λουλουδιού της ερήμου, του Datura. Το αποτέλεσμα; Ποιητικά ανοιξιάτικο!

Αποκτήστε το από το aromamarket.gr στην προνομιακή τιμή των 63,56 ευρώ

Carolina Herrera 212 Sexy

Eau de Parfum 30 ml Spray

 

Με νότες από καμέλια, γαρδένια, κρίνο, λουλούδι κάκτου, περγαμόντο σε βάση από σανταλόξυλο και musk, η Carolina Herrera κατάφερε να δημιουργήσει ένα σύγχρονο και κομψό μινιμαλιστικό άρωμα που συμβολίζει την ενέργεια της νέας γυναίκας που ζει στην πόλη!

Αποκτήστε το από το aromamarket.gr στην προνομιακή τιμή των 30,47 ευρώ