Χείλη για φίλημα!

Τα χείλη που ξεφλουδίζουν είναι ένα αρκετά συχνό πρόβλημα, είτε γιατί επηρεάζονται από το κρύο του χειμώνα, είτε από τη ζέστη του καλοκαιριού και τον αέρα. Μπορεί να είναι αρκετά ενοχλητικό όχι μόνο σαν αίσθηση αλλά και οπτικά. Μάθετε μερικούς απλούς τρόπους για να έχετε πάντα όμορφα και απαλά χείλη!

Πάρτε μισό λεμόνι και προσθέστε πάνω του λίγη ζάχαρη. Τρίψτε το απαλά στα χείλη σας με κυκλική φορά για περίπου δέκα λεπτά και μετά ξεπλύνετέ τα.

Άλλος τρόπος είναι να βάλετε σε ένα κουταλάκι ελαιόλαδο και λίγο πιπέρι καγιέν. Εφαρμόστε το στα χείλη σας, κάνοντας απαλά μασάζ και μετά ξεπλύνετέ τα.

Το λάδι καρύδας μπορεί, επίσης, να βοηθήσει να απαλύνετε τα ξηρά χείλη σας. Ανακατέψτε σε ένα μπολ μία κουταλιά λάδι καρύδας και τρεις σταγόνες χυμό λεμονιού και εφαρμόστε το στα χείλη σας.

Αν έχετε πάθει κάποια ήπια μόλυνση από το ξεφλούδισμα, εφαρμόστε μέλι. Είναι αντισηπτικό και συγχρόνως θα σας προσφέρει την ενυδάτωση που χρειάζεστε.

Τέλος, δοκιμάστε να απλώσετε φρέσκια σαντιγί που θα έχετε φτιάξει μόνες σας. Είναι μια γευστική λύση που θα ενυδατώσει τα χείλη σας άμεσα!