Θέλετε να βγαίνετε καλύτερη στις φωτογραφίες;

Από μια πόζα που μπορεί να "κόψει" κιλά μέχρι makeup tips που κρύβουν κάθε ίχνος κούρασης, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να δείξετε τον καλύτερο εαυτό σας σε μια φωτογραφία! Μάθετε τι μπορείτε να κάνετε! 

Η πόζα: τι θα κάνατε για να βελτιώσετε τις ικανότητές σας σε οτιδήποτε; Εξάσκηση! Μπορείτε και πρέπει να κάνετε το ίδιο για τις φωτογραφίες. Όσο περίεργο και αν ακούγεται ο καλύτερος τρόπος είναι να πάρετε πόζες μπροστά από τον καθρέπτη ώστε να ανακαλύψετε τις καλύτερες "γωνίες" σας, παίρνοντας διαφορετικές στάσεις σώματος κάθε φορά.

Για να φαίνεστε πιο λεπτή: η πόζα παίζει καθοριστικό ρόλο σε αυτό. Θα πρέπει να σταθείτε ελαφρώς προς το πλάι και να γείρετε προς την κάμερα!

Γείρετε το κεφάλι: όταν βγάζετε κοντινές φωτογραφίες και πορτραίτα πρώτα από όλα πρέπει να εκτείνετε το λαιμό σας ώστε να αποφύγετε να φαίνεστε σαν να έχετε προγούλι και μετά πρέπει να δώσετε μια πολύ ελαφριά καθοδική κλίση στο σαγόνι.

Μακιγιάζ: εφαρμόστε αρκετή μαύρη μάσκαρα μόνο στο άνω βλέφαρο και με έμφαση στην εξωτερική γωνία των ματιών για να δώσετε πιο ανασηκωμένο βλέμμα που θα κρύψει κάθε κούραση και πρήξιμο. Αποφύγετε το ανοιχτόχρωμο concealer γιατί σε συνδυασμό με το φλας μπορεί να σας κάνει χλωμή. Προτιμήστε ένα ψυχρό τόνο concealer για τα μάτια όπως οι τόνοι του ροδακινί και του ροζ. Επίσης, να θυμάστε ότι όσες κρέμες περιέχουν δείκτη SPF, αντανακλώνται στη φωτογραφία δείχνοντας σας πιο χλωμή! Μην ξεχνάτε να δώσετε λάμψη στα σωστά σημεία όπως τα μάγουλα αλλά να την κρύψετε με λίγη διαφανή πούδρα όπου δε χρειάζεται όπως το κέντρο του προσώπου ώστε να μειώσετε την έμφαση στις ατέλειες.

Σβήστε το φλας: είναι προτιμότερο να βρείτε έναν φυσικό φωτισμό του χώρου παρά να χρησιμοποιήσετε φλας που θα δείξει κάθε ατέλεια και θα αλλοιώσει αρκετά το φυσικό χρώμα.

Χαμογελάστε και να είσαστε ο εαυτός σας: να δείχνουμε χαρούμενες και ευχάριστες είναι το καλύτερο κόλπο για κάθε καλή φωτογραφία. Μην προσπαθήσετε να πάρετε τη φωτογράφιση στα σοβαρά και αν δεν έχετε πολύ όρεξη απλά φέρτε στο μυαλό σας μερικές από τις πιο αγαπημένες σας στιγμές!