Η νέα κολεξιόν της Sephora “Beauty to go” είναι γεγονός!

Γεμάτη ανατροπές και τόλμη, η Sephora είναι από εκείνες τις εταιρείες όπου η ομορφιά κυριαρχεί σε κάθε της κίνηση. Με γνώμονα την ομορφιά, λοιπόν, αυτή τη φορά η διεθνούς φήμης εταιρεία καλλυντικών σε Ευρώπη και Αμερική δημιούργησε την ολοκαίνουρια κολεξιόν "Beauty to go" για να συντροφεύει τα ταξίδια μας αλλά και την καθημερινότητά μας, με τον πιο πρακτικό και χρηστικό τρόπο.

Οι νέες λύσεις ομορφιάς που δίνει η Sephora, διατίθενται σε μέγεθος ταξιδιού και αποτελούνται από μια ευρεία γκάμα παιχνιδιάρικων προϊόντων (τόσο για τη γυναίκα όσο και για τον άντρα), για να επιλέξουμε εκείνα που ανταποκρίνονται στις εκάστοτε ανάγκες μας. Ανάμεσά τους, λοιπόν, βρίσκουμε σειρές περιποίησης για τα νύχια, το πρόσωπο και το σώμα, προϊόντα για άψογη επιδερμίδα και μακιγιάζ ματιών, προϊόντα και αξεσουάρ για τα μαλλιά, και όχι μόνο.

Ωστόσο, η Sephora δεν μένει μόνο σε αυτό. Διευκολύνει ακόμη περισσότερο τις μετακινήσεις μας στην πόλη ή τα αεροπορικά μας ταξίδια και με την αγορά 3 προϊόντων μας παρέχει εντελώς δωρεάν ένα τσαντάκι, όπου μπορούμε να τοποθετούμε με ασφάλεια τα αγαπημένα μας αντικείμενα.

Σημειώστε, ότι τα μίνι- προϊόντα συμβαδίζουν με τους κανονισμούς για τα αεροπορικά ταξίδια, γι αυτό και οι συσκευασίες τόσο σε μπουκαλάκια όσο και σε σωληνάρια δεν υπερβαίνουν τα 100ml, ενώ το διάφανο τσαντάκι που προσφέρεται δωρεάν δεν υπερβαίνει τα 20x20 εκατοστά σε μέγεθος. Μην χάσετε την ευκαιρία, λοιπόν, να αποκτήσετε κάποια από τα προϊόντα της νέας σειράς "Beauty to go" της Sephora και να διευκολύνετε την καθημερινότητά σας με τον πιο ευχάριστο και πρακτικό τρόπο.

Info:
sephora.gr

"Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!"