Τρεις τρόποι να φορέσετε το peplum trend το χειμώνα!

Το peplum ήταν μία από τις πιο hot τάσεις το καλοκαίρι που μας πέρασε αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορεί να φορεθεί και το χειμώνα. Για εσάς λοιπόν που λατρεύετε το συγκεκριμένο trend σας παρουσιάζουμε με ποιους τρόπους μπορείτε να το φορέσετε και το χειμώνα!

Το peplum φούτερ

Φέτος οι φούτερ μπλούζες όπως θα έχετε διαπιστώσει έχουν την τιμητική τους. Πολλά σχέδια, εντυπωσιακά χρώματα, στυλάτες λεπτομέρειες. Επενδύστε λοιπόν σε μία λευκή peplum φούτερ μπλούζα και συνδυάστε τη με ένα ξεβαμμένο skinny jean και ένα ζευγάρι leopard μπαλαρίνες. Ολοκληρώστε το look σας με ένα δερμάτινο στενό jacket σε ταμπά απόχρωση και μία oversized τσάντα.

Το peplum φόρεμα

Τώρα που θα μπείτε στη διαδικασία να μαζέψετε τα καλοκαιρινά σας ρούχα, φροντίστε να μη συμπεριλάβετε το peplum φορεματάκι σας, ακόμα κι αν το χρώμα του είναι ιδιαίτερα φωτεινό. Φορέστε μία λεπτή ζώνη στη μέση σας, τις ankle boots με χαμηλό τακούνι, ένα φουλάρι στο λαιμό σας και από πάνω την κλασική μπεζ καπαρντίνα σας.

H peplum ζακέτα

Για ένα πιο καθημερινό ντύσιμο, συνδυάστε το κολάν σας με ένα t-shirt το οποίο να καλύπτει του γλουτούς σας και από πάνω ένα peplum ζακετάκι. Ολοκληρώστε το look σας με τα σταράκια σας και μία oversized τσάντα σε ένα έντονο χρώμα.