Πώς να συνδυάσετε το skater φόρεμα με τα μποτάκια σας!

Ένα ντύσιμο ιδανικό για τη μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο είναι το skater φορεματάκι σας με τις ankle boots. Είναι στυλάτο, κομψό και ο συγκεκριμένος συνδυασμός θα σας σώσει τις ημέρες που δε γνωρίζετε τι να φορέσετε! Σας παρουσιάζουμε τρεις διαφορετικούς τρόπους να συνδυάσετε αυτά τα δύο αγαπημένα κομμάτια για να εμπνευστείτε!

Για ένα casual look φορέστε το printed skater φορεματάκι σας με τα μαύρα, γκρι ή καφέ μποτάκια σας με χαμηλό τακούνι. Συνδυάστε από πάνω για τις πιο κρύες ημέρες ένα parka σε ένα χρώμα που να ταιριάζει με το φόρεμά σας και ένα ζευγάρι κάλτσες μέχρι το γόνατο. Ολοκληρώστε το look σας με μια oversized τσάντα και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια.

Για ένα girly look φορέστε το χαριτωμένο floral φόρεμα σας με μία ζώνη που θα τονίζει τη μέση σας και ένα κοντό και στενό ζακετάκι σε pastel απόχρωση. Ολοκληρώστε το look σας φυσικά με τα μποτάκια σας, ένα τσαντάκι τύπου βαλιτσάκι και αρκετά βραχιόλια.

Στη βραδινή σας έξοδο φορέστε το skater φόρεμά σας σε ένα ιδιαίτερο χρώμα όπως το μπορντό με τα ψηλοτάκουνα μποτάκια σας. Μπορείτε να φορέσετε ένα καλσόν με σχέδια το οποίο θα δώσει περισσότερο στυλ στο outfit και να ολοκληρώσετε το look με το δερμάτινο biker jacket κι ένα εντυπωσιακό clutch.