Τα must have κομμάτια για το χειμώνα που μας έρχεται!

Aναρωτιέστε γιατί αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με μπουφάν και μπότες όταν έξω η θερμοκρασία αγγίζει τους 38 βαθμούς Κελσίου; Μα φυσικά για να σας ενημερώσουμε για τις τάσεις του φετινού χειμώνα ώστε να κάνετε τη βόλτα σας στα μαγαζιά και να καταλήξετε στο τι σας αρέσει και τι όχι αλλά και που θα το βρείτε φθηνότερα!

Ένα ζευγάρι ankle boots

Δεν πρέπει να λείψουν από τη γκαρνταρόμπα σας την επόμενη σεζόν! Το καλοκαίρι εντυπωσιακές μεταλλικές λεπτομέρειες διακοσμούσαν αρκετά αξεσουάρ αλλά και το χειμώνα θα δώσουν ένα punk rock στυλ στα αγαπημένα μποτάκια μας.

Εντυπωσιακά κοσμήματα

Η μεταλλική τάση πρόκειται να είναι από τις πιο ισχυρές αυτή τη σεζόν. Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο από ένα πανέμορφο κόσμημα; Εντυπωσιακά περιδέραια, βραχιόλια, αλυσίδες ιδιαίτερα σε χρυσό είναι το απόλυτο trend για φέτος το χειμώνα. Φορέσετε τα με τα πάντα ακόμα και με πουλόβερ.

Κάτι σε military...

Θα μπορούσε να είναι ένα jacket, ένα παντελόνι ή ένα πουλόβερ αρκεί να είναι σε military style! Είναι μια τάση που ξεκίνησε το Φθινόπωρο του 2012, οπότε εσείς που ήδη έχετε στη ντουλάπα σας ένα κομμάτι σε στρατιωτικό στυλ θα πρέπει να είσαστε ιδιαίτερα χαρούμενη καθώς θα το φορέσετε και φέτος!

Animal prints

Τα animal prints επιστρέφουν πάντα στη μόδα. Φέτος την τιμητική τους θα έχουν τα leopard print που είναι super sexy! Μπορείτε να επιλέξετε να τα φορέσετε σε αξεσουάρ, κασκόλ, μπλούζες και παλτά χωρίς να ξεχνάτε τον κανόνα ότι το υπόλοιπο ντύσιμο θα πρέπει να είναι απλό και σε ουδέτερα χρώματα. 

Δοκιμάστε κάτι μπλε...

Αυτός ο χειμώνας θα μπορούσε να έχει τίτλο "οι 50 αποχρώσεις του… μπλε"! Όλες οι αποχρώσεις του μπλε θα είναι στη μόδα! Αγοράστε ένα φουλάρι, ένα πουλόβερ ή φορέστε το trend στα νύχια!

Μαύρο δερμάτινο biker jacket

Φυσικά δε σας λέμε κάτι καινούργιο, το συγκεκριμένο jacket είναι must have κάθε χειμώνα! Φέτος όμως μπορείτε να επιλέξετε ένα με μεταλλικές λεπτομέρειες και φυσικά να το φορέσετε με τα πάντα!

Δερμάτινη pencil φούστα

Το δέρμα όπως και πέρσι έτσι και φέτος θα φορεθεί πολύ! Επενδύστε σε μια δερμάτινη pencil φούστα και πραγματικά δε θα το μετανιώσετε! Θα δώσει μια πιο θηλυκή νότα στις εμφανίσεις σας στο γραφείο και με τους κατάλληλους συνδυασμούς θα σας χαρίσει τις πιο sexy εμφανίσεις για τις βραδινές σας εξόδους.