Στυλάτα denim outfits!

Ποια γυναίκα δε γνωρίζει πόσο δύσκολο είναι να βρεθεί το σωστό jean παντελόνι, αυτό δηλαδή που θα έχει τέλεια εφαρμογή, θα αναδεικνύει τα δυνατά σημεία και θα καλύπτει τις ατέλειες! Όποια το έχει βρει σίγουρα το έχει δει να λιώνει πάνω της! Οι περισσότερες από εμάς λατρεύουμε τα denim κομμάτια που έχουμε στη ντουλάπα μας και παρόλο που τα θεωρούμε casual στην πραγματικότητα με τους κατάλληλους συνδυασμούς είναι τέλεια για το χώρο εργασίας αλλά και τις βραδινές μας εξόδους. Σας προτείνουμε στυλάτα outfits για να εμπνευστείτε και να μην πέσετε ποτέ στην παγίδα να τα φορέσετε με τον ίδιο τρόπο!

Το skinny jean σας θα είναι υπέροχο εάν το συνδυάσετε με το κλασικό blazer σακάκι σας. Θα κάνει το jean σας να φαίνεται πιο επίσημο στη στιγμή και θα είναι το ιδανικό outfit για τη δουλειά σας. Μια ακόμα εναλλακτική λύση είναι να φορέσετε το blazer σακάκι σας πάνω από το denim πουκάμισό σας και πάλι θα έχετε το ίδιο αποτέλεσμα.

Τα ψηλοτάκουνα παπούτσια όχι μόνο θα σας κάνουν να φαίνεστε πιο λεπτή, αλλά θα δώσουν στυλ και θηλυκότητα στην εμφάνισή σας.

Το πουκάμισο είναι ο καλύτερος φίλος του jean σας. Ειδικά εάν φορεθεί με ένα boyfriend jean θα έχετε το απόλυτα sexy look, εάν το φορέσετε με ένα skinny jean θα μπορούσε να είναι η τέλεια εμφάνιση για τη δουλειά σας και εάν προσθέσετε ένα εντυπωσιακό κόσμημα και αφήσετε δύο, τρία κουμπιά ξεκούμπωτα θα είναι η τέλεια εμφάνιση για τη βραδινή σας έξοδο.

Συνδυάστε τα denim κομμάτια είτε πρόκειται για ένα jean παντελόνι, είτε για ένα πουκάμισο ή για ένα σακάκι με τα πιο θηλυκά κομμάτια που διαθέτετε στη γκαρνταρόμπα σας.

Τα πιο στυλάτα outfits

Denim jacket και maxi φούστα

Μία maxi φούστα σε ένα ιδιαίτερο χρώμα θα ταιριάζει άψογα με το cropped denim μπουφανάκι σας. Είναι η τέλεια εμφάνιση για το φθινόπωρο. Μην ξεχάσετε να προσθέσετε λάμψη στο σύνολο με τα ανάλογα αξεσουάρ.

Denim σορτς και λευκό πουκάμισο

Ο καλύτερος τρόπος για να δώσετε στυλ στο denim σορτσάκι σας είναι να το συνδυάσετε με ένα λευκό πουκάμισο. Αφήστε τα πάνω και τα κάτω κουμπιά ξεκούμπωτα, ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι μποτάκια και θα έχετε την τέλεια εμφάνιση για τις βραδινές σας εξόδους.

Boyfriend jean και μαύρο blazer

Το ανδρόγυνο look μπορεί να αναδείξει τη θηλυκότητά σας περισσότερο από όσο νομίζετε. Φορέστε το boyfriend jean σας στο οποίο θα γυρίσετε τα μπατζάκια και συνδυάστε το με ένα φαρδύ λευκό top, το οποίο θα φορέσετε από μέσα, μία ζώνη και τις μαύρες γόβες σας.

Denim και leopard print

Πρόκειται για τον τέλειο συνδυασμό. Αφενός το animal print δίνει στυλ στο denim κομμάτι και αφετέρου το denim κομμάτι κάνει το animal print να φαίνεται πιο απλό και casual.

Skinny jean με διάφανο top

Ένα διάφανο κομμάτι στο outfit πάντα δίνει μία sexy πινελιά. Για να κάνετε το look να φαίνεται λίγο πιο casual σας προτείνουμε να φορέσετε μία μαύρη διάφανη μπλούζα με ένα μαύρο skinny jean και από πάνω το μαύρο blazer σακάκι σας.

Denim σακάκι με δαντελένιο φόρεμα

Είναι τέλεια ιδέα να συνδυάσετε το jean με ένα πραγματικά θηλυκό κομμάτι όπως είναι το δαντελένιο φόρεμα. Η αντίθεση είναι τόσο στυλάτη που σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή.