Τι πρέπει να φοράτε και τι όχι εάν έχετε μεγάλο στήθος!

Το μεγάλο στήθος θεωρείται ιδιαίτερα sexy από την πλειονότητα των ανδρών ενώ οι γυναίκες που δεν το διαθέτουν το "ζηλεύουν" με κάποιες από αυτές να καταφεύγουν στη λύση του πλαστικού χειρουργού. Εάν ρωτήσετε όμως τις γυναίκες με μεγάλο στήθος πώς νιώθουν, οι περισσότερες θα σας μιλήσουν για τη δυσκολία τους να βρουν κάτι να φορέσουν και την προσπάθεια που πρέπει να καταβάλλουν ώστε να μη χαρακτηριστεί προκλητική η εμφάνισή τους. Για εσάς λοιπόν που έχετε μεγάλο στήθος και κάθε φορά που πρέπει να επιλέξετε τι να φορέσετε στέκεστε αρκετή ώρα μπροστά από τη ντουλάπα σας, ετοιμάσαμε μία λίστα με όλα όσα πρέπει και δεν πρέπει να φοράτε!

Το σωστό σουτιέν θα κάνει τη διαφορά!

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να βρείτε το σουτιέν που θα έχει την τέλεια εφαρμογή ώστε να σας κάνει να φαίνεστε πιο λεπτή και ελκυστική ό,τι κι αν φορέσετε! Η καλύτερη επιλογή για εσάς είναι ένα σουτιέν στυλ balconette καθώς θα δώσει τέλειο σχήμα στο στήθος σας. Βεβαιωθείτε ότι σας παρέχει επαρκή στήριξη χωρίς όμως να είναι τόσο σφιχτό επάνω σας σε σημείο να σας "κόβει" σε κάποια σημεία.

Κεφάλαιο: ντεκολτέ

Και φθάνουμε στο πιο δύσκολο…που δεν είναι άλλο από το ντεκολτέ. Εάν φορέσετε ένα κλειστό ντεκολτέ ή ζιβάγκο το χειμώνα το μόνο σίγουρο είναι ότι το στήθος σας θα φαίνεται πολύ μεγαλύτερο από ό,τι είναι στην πραγματικότητα ενώ θα προσθέσετε μερικά κιλά στη συνολική σας εικόνα. Από την άλλη εάν επιλέξετε ένα βαθύ ντεκολτέ κινδυνεύετε να χαρακτηριστείτε προκλητική. Άρα θα πρέπει να επιλέγετε ντεκολτέ με V αποφεύγοντας την υπερβολή, με σχήμα καρδιά που θα κολακεύσει ιδιαίτερα τη σιλουέτα σας, λαιμόκοψη στρογγυλή ή τετράγωνη αλλά και μπλούζες ή φορέματα με έναν ώμο.  

Φορέματα

Αγαπήστε τα wrap φορέματα. Είναι ιδιαίτερα κολακευτικά για εσάς καθώς θα τονίσουν όμορφα το στήθος σας, θα αναδείξουν τη λεπτή σας μέση και θα φαίνεστε πιο αδύνατη. Αποφύγετε τα φορέματα χωρίς μανίκια καθώς θα τραβήξετε την προσοχή στο στήθος και τα μπράτσα σας και προτιμήστε μανίκια τριών τετάρτων.

Μπλούζες

Σε ό,τι αφορά τις μπλούζες πείτε όχι στις oversized και ναι σε αυτές που αγκαλιάζουν το σώμα σας! Επιλέξτε απλές γραμμές, αποφύγετε τα βολάν και οποιοδήποτε άλλο διακοσμητικό στοιχείο μπορεί να σας προσθέσει όγκο και τις λεπτές τιράντες οι οποίες επίσης θα αυξήσουν τον όγκο στο στήθος σας ενώ δε θα σας παρέχουν στήριξη. Όσο για τα πουκάμισα ή τις μπλούζες με κουμπιά, βεβαιωθείτε ότι δε σας στενεύουν σε σημείο να παίζετε με τις πιθανότητες να τραυματίσετε το συνομιλητή σας!

Αξεσουάρ

Ο κανόνας για το κολιέ είναι να επιλέγετε είτε αρκετά μακρύ είτε αρκετά κοντό ωστόσο εμείς σας συμβουλεύουμε να προσανατολιστείτε καλύτερα στα σκουλαρίκια τα οποία θα τραβήξουν την προσοχή μακριά από το στήθος σας. Σε ό,τι αφορά την τσάντα πάντα να επιλέγετε μεσαία ή μεγάλα μεγέθη και τέλος σας επισημαίνουμε ότι τα φουλάρια και τα κασκόλ το χειμώνα είναι ένας κομψός τρόπος να καλύψετε το στήθος σας.