Πώς να φορέσετε το λευκό παντελόνι!

Όταν έρχεται το καλοκαίρι, το λευκό είναι πάντα το σωστό χρώμα για τις εμφανίσεις μας. Ειδικά το λευκό παντελόνι είναι πολύ κομψό ενώ μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα χρώματα και τα prints. Εάν δε διαθέτετε στη γκαρνταρόμπα σας λευκό παντελόνι σίγουρα οι προτάσεις μας για στυλάτα outfits θα σας πείσουν ότι πρέπει να αποκτήσετε ένα άμεσα!

Είτε προτιμάτε τα skinny jeans είτε τις πιο φαρδιές γραμμές, το λευκό παντελόνι μπορείτε να το φορέσετε όλες τις ώρες, από το πρωί στη δουλειά σας, μέχρι στη βραδινή σας έξοδο. Βασικός κανόνας είναι να προσέχετε πάντα το εσώρουχό σας να είναι σε nude απόχρωση.

Πώς να το φορέσετε

Το navy look είναι ιδιαίτερα κομψό και δε βγαίνει ποτέ από τη μόδα. Συνδυάστε το λευκό σας παντελόνι με ένα ριγέ t-shirt, ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα είτε σε ένα έντονο χρώμα όπως το κόκκινο, είτε σε nude ή ταμπά απόχρωση και ολοκληρώστε το look σας με μία oversized καλοκαιρινή τσάντα, ένα μακρύ κολιέ στο λαιμό σας κι ένα κόκκινο κραγιόν στα υπέροχα χείλη σας.

Το λευκό σας παντελόνι ταιριάζει άψογα με το floral top σας! Ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι πλατφόρμες και προσθέστε χρωματιστά αξεσουάρ.

Το λευκό skinny παντελόνι σας μπορεί να σας χαρίσει μία άκρως θηλυκή εμφάνιση εάν το συνδυάσετε με pastels. Συνδυάστε το με ένα μεταξωτό top σε pastel απόχρωση κι ένα ζευγάρι κομψές μπαλαρίνες και ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι μαργαριταρένια σκουλαρίκια.    

Τα animal prints και το κόκκινο χρώμα είναι ό,τι πρέπει για ένα sexy look. Φορέστε το λευκό σας παντελόνι με ένα ζευγάρι leopard πέδιλα και ένα κόκκινο αμάνικο top. Αυτό που χρειάζεστε για ένα τέλειο look είναι ένα ζευγάρι χρυσούς κρίκους.

Εάν σας αρέσει το total white θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία στα αξεσουάρ που θα φορέσετε. Συνδυάστε το λευκό skinny παντελόνι σας με μία λευκή tunic, ένα ζευγάρι flat χρυσά πέδιλα και ολοκληρώστε το look με ένα μεγάλο κολιέ στο λαιμό σας και σίγουρα έντονα χείλη.