Οι κανόνες του στυλ!

Δεδομένου ότι η μόδα είναι μία σημαντική πτυχή της ζωής για τις περισσότερες από εμάς, συγκεντρώσαμε τα πιο χρήσιμα και διαχρονικά tips που πρέπει να λαμβάνετε υπ’όψιν σας προκειμένου να αποφύγετε τα στυλιστικά λάθη και να ξεχωρίζετε σε κάθε σας εμφάνιση!

Μη φοράτε ποτέ καλτσούλα με σανδάλια, εκτός κι αν θέλετε να θυμίζετε τουρίστα στην Πλάκα.

Αποφύγετε να φοράτε σαγιονάρες στη δουλειά σας. Να θυμάστε ότι είναι για την παραλία, άντε το πολύ για τα πρωινά σας ψώνια!  

Τα ρούχα σας θα πρέπει να σας ταιριάζουν απόλυτα, αναδεικνύοντας τα δυνατά σας σημεία και τραβώντας την προσοχή από εκείνα που θέλετε να κρύψετε.

Αφιερώστε χρόνο και χρήματα για να βρείτε το τέλειο jean. Είναι ένα από τα πιο βασικά κομμάτια που πρέπει να έχετε στη ντουλάπα σας και το οποίο θα πρέπει να σας κάνει να αισθάνεστε άνετα και σέξι την ίδια στιγμή.

Εάν ένα κομμάτι σας ταιριάζει τέλεια και σας κάνει να νιώθετε υπέροχα, μη διστάσετε να αγοράσετε το ίδιο σχέδιο σε άλλο χρώμα.

Εάν τα ρούχα σας σας κάνουν να αισθάνεστε άβολα, δεν έχει σημασία πόσο κομψά και στυλάτα είναι γιατί απλά δε θα τα φορέσετε ποτέ.

Αγαπήστε τα αξεσουάρ και φροντίστε να τα φοράτε ακόμα και με το πιο απλό outfit. Να είσαστε σίγουρη ότι θα μεταμορφώσουν στη στιγμή την εμφάνισή σας δίνοντας στυλ και χαρακτήρα.

Το γεγονός ότι έχει εκπτώσεις και μπορείτε να αγοράσετε κάτι σε μισή τιμή δε σημαίνει ότι πρέπει να το κάνετε κιόλας. Εξετάστε εάν θα το φορέσετε κι αν μπορεί να συνδυαστεί με τα υπόλοιπα κομμάτια που έχετε στη ντουλάπα σας.  

Δώστε προσοχή στο σουτιέν που θα φορέσετε. Η καλή εφαρμογή θα σας χαρίσει αυτοπεποίθηση και φυσικά τα ρούχα σας θα δείχνουν πολύ καλύτερα επάνω σας.

Όταν επιλέγετε να φορέσετε ένα φαρδύ κομμάτι θα πρέπει πάντα να εξισορροπείτε τη σιλουέτα σας συνδυάζοντάς το με κάτι στενό.

Επενδύστε στο κλασικό, όπως ένα blazer σακάκι, μια pencil φούστα, ένα little black dress κι ένα ζευγάρι μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες.

Μην επηρεάζεστε από τις τάσεις της μόδας, επιλέγοντας κάτι το οποίο απλά είναι trend εάν δε σας ταιριάζει.

Τα ρούχα σας θα πρέπει να είναι πεντακάθαρα και σιδερωμένα. Πριν ανοίξετε την πόρτα του σπιτιού σας, αφαιρέστε τυχόν χνούδια και τρίχες από τα μαλλιά σας.

Οργανώστε τη ντουλάπα σας καθώς θα γνωρίζετε τι διαθέτετε, θα τα βρίσκετε και θα τα συνδυάζετε πιο εύκολα.

Όταν επιλέγετε να φορέσετε κάτι κοντό, φροντίστε να καλύψετε το πάνω μέρος του σώματός σας και το αντίθετο. Εάν για παράδειγμα η μπλούζα σας έχει ένα ιδιαίτερα αποκαλυπτικό ντεκολτέ, η φούστα σας δεν πρέπει να είναι mini.  

Θα πρέπει να ντύνεστε ανάλογα με την ηλικία σας.

Μην ακούτε τη μητέρα σας ή τη φίλη σας. Το στυλ είναι προσωπική υπόθεση.