Πώς να φορέσετε το little black dress την Άνοιξη!

Τα λόγια είναι περιττά όταν μιλάμε για το little black dress! Αρκεί μόνο να πούμε ότι είναι το πολυτιμότερο κομμάτι στη ντουλάπα μας! Και γνωρίζετε γιατί; Επειδή δε φεύγει ποτέ από τη μόδα και είναι ίσως το πιο ευέλικτο ρούχο…Μπορεί να φορεθεί στις επαγγελματικές μας εμφανίσεις αλλά και όταν θέλουμε κάτι casual chic..Στις βραδινές μας εξόδους αλλά και στα ψώνια με τις φίλες μας. Θέλετε να μάθετε πώς με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ;

Στο γραφείο

Εάν επιλέξετε τα σωστά κομμάτια και αξεσουάρ να το συνδυάσετε, το little black dress θα σας εξασφαλίσει μια άψογη επαγγελματική εμφάνιση. Φορέστε το με ένα σακάκι σε φωτεινό χρώμα και τις γόβες σας σε nude απόχρωση. Ολοκληρώστε το look με ένα printed μαντήλι που θα δέσετε στο λαιμό σας στα χρώματα που έχει το σακάκι σας και μία κομψή τσάντα.

Στη βόλτα με τις φίλες σας

Συνδυάστε το αγαπημένο σας φόρεμα με ένα στενό και κοντό ζακετάκι σε ένα φωτεινό χρώμα και τις μαύρες σας μπαλαρίνες για να πετύχετε ένα girly look. Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα μεγάλο κολιέ στο λαιμό σας και μία oversized τσάντα.

Στη βραδινή σας έξοδο

Συνδυάστε το little black dress με τις υπέροχες metallic γόβες, το μαύρο μεσάτο σακάκι σας και ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με τα απαραίτητα κοσμήματα που θα δώσουν λάμψη στο σύνολο και ένα κομψό clutch.