Το ασπρόμαυρο trend της Άνοιξης

Ο συνδυασμός του άσπρου με το μαύρο ήταν η τάση που κυριάρχησε στις πασαρέλες και θεωρείται η πιο must για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2013. Οι σχεδιαστές φέτος με μινιμαλιστική διάθεση προτείνουν ασπρόμαυρες ρίγες, πουά, καρό, ασπρόμαυρα prints σε διάφορα γεωμετρικά σχέδια παντού! Σε μπλούζες, φορέματα, παντελόνια, φορέματα ακόμα και σε τσάντες και παπούτσια! Θέλετε να μάθετε πώς να φορέσετε το συγκεκριμένο trend;

Ο πιο εύκολος τρόπος για να φορέσετε το trend, είναι να αξιοποιήσετε τα άσπρα και τα μαύρα κομμάτια που έχετε ήδη στη ντουλάπα σας. Συνδυάστε τη λευκή σας μπλούζα με τη μαύρη pencil φούστα ή κάντε την εμφάνισή σας με το λευκό σας φόρεμα και ολοκληρώστε το look με ένα ζευγάρι μαύρες μυτερές γόβες και ένα clutch. Πρόκειται για έναν κομψό και αλάνθαστο τρόπο για να μείνετε στη μόδα αυτή τη σεζόν.

Εάν δεν είσαστε ιδιαίτερα τολμηρή, φορέστε το ασπρόμαυρο trend συνδυάζοντας το μαύρο skinny παντελόνι σας με ένα λευκό top και ολοκληρώστε το look με ένα ζευγάρι ασπρόμαυρες γόβες. Επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να σας μπερδέψουν με τη σερβιτόρα, προσθέστε χρωματιστές πινελιές στο look σας, όπως μία τσάντα σε έντονο χρώμα ή ένα κολιέ.

Εάν θέλετε να τολμήσετε, συνδυάστε το μαύρο σας παντελόνι το οποίο έχει μια λευκή ρίγα στο πλάι, με ένα πουκάμισο "σκακιέρα" και ολοκληρώστε το look με ένα ζευγάρι μαύρες γόβες και μια ασπρόμαυρη τσάντα. Ένας ακόμα υπέροχος συνδυασμός είναι η καρό σας φούστα με ένα μαύρο βαμβακερό πουλοβεράκι και τις πουά μπαλαρίνες σας.

Ένα φόρεμα με ασπρόμαυρο graphic είναι ο πιο στυλάτος τρόπος για να φορέσετε το trend. Ολοκληρώστε το look με ένα ζευγάρι παπούτσια σε άσπρο ή μαύρο χρώμα και τραβήξτε τα βλέμματα με ένα έντονο χρώμα κραγιόν στα χείλη.  

Tips

Δεδομένου ότι έχετε να "παίξετε" μόνο με δύο χρώματα, τολμήστε να συνδυάσετε διαφορετικά μοτίβα. Φορέστε για παράδειγμα ένα ριγέ μπλουζάκι με το ασπρόμαυρο floral παντελόνι σας ή συνδυάστε τη μαύρη φούστα σας με τα λευκά πουά, με το λευκό σακάκι σας και τα μαύρα πουά.

Να ολοκληρώνετε το look σας προσθέτοντας χρωματιστές πινελιές όπως μία τσάντα ή ένα ζευγάρι παπούτσια σε έντονο χρώμα.

Για να αποκτήσει περισσότερο ενδιαφέρον το look, συνδυάστε κομμάτια με διαφορετικές υφές. Για παράδειγμα, τη σατέν φούστα σας μη φοβηθείτε να τη συνδυάσετε με ένα βαμβακερό πουλοβεράκι ή με ένα δαντελένιο top.