Προτάσεις από την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

Η γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) παρουσίασε μερικούς, ανάμεσα στους οποίους ήταν και οι παρακάτω

Τις νέες τάσεις της μόδας παρουσίασαν πολλοί διάσημοι σχεδιαστές μόδας για το Φθινόπωρο - Χειμώνα 2017-2018.

Η γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) παρουσίασε μερικούς, ανάμεσα στους οποίους ήταν και οι παρακάτω:

  • Βικτόρια Μπέκαμ

Μπορεί το τελευταίο διάστημα ο Ντέιβιντ Μπέκαμ να απασχόλησε τον Τύπο με αρνητικά σχόλια, όμως για την Βικτόρια όλα είναι δουλειά.

Έτσι όλη η οικογένεια βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για να δει από κοντά τη συλλογή της «για τις γυναίκες με αυτοπεποίθηση». Ζιβάγκο πουλόβερ, φαρδιά παντελόνια, φλατ παπούτσια και μυτερές μπότες.

Φορέματα από σιφόν και οργάντζα με στάμπες που θύμιζαν πίνακες σουρεαλιστικής ζωγραφικής, πολτό με μεγάλα κοψίματα και μπλέιζερ σακάκια.

  • Michael Kors

Για τον Μάικλ Κορς η νέα γυναίκα θα πρέπει να είναι ισχυρή, αλλά και θηλυκή. Οι δρόμοι της Νέας Υόρκης αποτελούν ακόμα γι αυτόν το καλύτερο μέρος για τις επιδείξεις του.

Η γυναίκα πρέπει να αισθάνεται «ασφαλής και αισθησιακή»: δυσδιάκριτο make-up, κλειστά ρούχα, και μίνι φούστες σε σχήμα τουλίπας.

Ο Κορς μετέφερε στην πασαρέλα την αστική ζούγκλα, με πολλά μοτίβα πύθωνα, γατοπόδαρου και λεοπάρ. Έντυσε τα μοντέλα του με χοντρές γούνες πάνω από jumpsuits και παρουσίασε τα λαμέ βραδινά του φορέματα. Κύριο μέλημα του, να αισθάνονται οι γυναίκες καλά.

  • Proenza Schouler

Η επανάσταση αρχίζει με ίσια παπούτσια. Βγάλτε τη ρόμπα και βγείτε στους δρόμους. Αυτό ήταν το μήνυμα που θέλησε να περάσει με τη νέα του συλλογή ο οίκος Proenza Schouler.

Δερμάτινα φορέματα με διαφανή, πλαστική κάλυψη, θυμίζουν πολύ Νέα Υόρκη. Φορέματα με κοψίματα στο πάνω μέρος του σώματος, στάμπες με αφηρημένα σχέδια, φαρδιά σακάκια και φορέματα με ημικυκλικά κοψίματα.

Όλα τα ρούχα της συλλογής ήταν ένας φόρος τιμής για το «Μεγάλο Μήλο», και ένα αντίο στην πόλη καθώς έχουν αποφασίσει πλέον να δείχνουν τα ρούχα τους στο Παρίσι.

  • Narciso Rodriguez

Ο Narciso Rodriguez προτείνει καθαρές γραμμές, με παντελόνια μέχρι τον αστράγαλο, φορέματα κοκτέιλ, ασπρόμαυρα παλτό.

Ρούχα χωρίς στάμπες και κεντήματα, μόνο με οριζόντια κοψίματα οι προτάσεις του Αμερικανού σχεδιαστή για το επόμενο Φθινόπωρο και τον Χειμώνα.

Η χρωματική παλέτα περιορίζεται σε γήινες αποχρώσεις χωρίς εντάσεις, ανάμεσα στο καφέ και το πορτοκαλί.