Νέα boutique για την ελληνική εταιρεία Join Clothes στην Κηφισιά

Μοντέρνες συλλογές για ανάλαφρες εμφανίσεις με στυλ και άποψη

Εδώ και περίπου ένα μήνα το ελληνικό brand που για είκοσι και πλέον χρόνια συστήνει στο ελληνικό κοινό συλλογές που ξεφεύγουν από τα τετριμμένα και αναδεικνύουν τη γυναικεία θηλυκότητα με τρόπο μοναδικό και αέρινο, απέκτησε τη δεύτερη boutique του στην πόλη, και πιο συγκεκριμένα στην Κηφισιά.

Επί της κεντρικής και πολυσύχναστης Κολοκοτρώνη, λοιπόν, όλες οι γυναίκες που αναζητούν ένα ιδιαίτερο στυλ για τις εμφανίσεις τους, το οποίο θα χαρακτηρίζεται για το chic αποτέλεσμά του, από εδώ και στο εξής θα βρίσκουν αυτό ακριβώς που χρειάζονται στην boutique της Join Clothes.

Με μεγάλη παράδοση στο χώρο της μόδας η εταιρεία Join Clothes λειτουργεί από το 1997 και διαθέτει μοντέρνες συλλογές για ανάλαφρες εμφανίσεις με στυλ και άποψη για όλες τις γυναίκες.

Οι προτάσεις των συλλογών Join Clothes, σε φωτεινά χρώματα ή γήινους τόνους, αναδεικνύονται ως οι ιδανικότερες επιλογές για όλες τις ώρες της μέρας. Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα των υφασμάτων που χρησιμοποιούνται για την δημιουργία τους –ως επί το πλείστον βαμβακερά, λινά, μεταξωτά– ξεχωρίζουν για την απαλή υφή και τον κομψό σχεδιασμό τους.

Στις boutiques της εταιρείας θα βρείτε, επίσης, μια ενημερωμένη συλλογή από τα διάσημα καπέλα Panama Hats σε διάφορα χρώματα καθώς και σε αποκλειστικότητα τα χειροποίητα κοσμήματα της δανέζικης εταιρείας MONIES.

Οι συλλογές της εταιρείας Join Clothes μπορούν να βρεθούν σε διάφορες μπουτίκ σε όλη την Ελλάδα, καθώς και σε πολλές χώρες της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τις ΗΠΑ.

Tip: Boutique Join Clothes θα βρείτε και στο Κολωνάκι (Πινδάρου 29, Κολωνάκι, τηλ. 210 3614424).

Πληροφορίες

Κολοκοτρώνη 9, Κηφισιά

Τηλ. 210 8086182

http://www.joinclothes.gr

Fb page: JOIN CLOTHES SHOP

"Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!"