Ο Ραλφ Λόρεν βραβεύεται για την προσφορά του στη μόδα

Επιπλέον η πρόεδρος του British Fashion Council τόνισε ότι ο Ραλφ Λόρεν «έχει δημιουργήσει μία εξαιρετική κληρονομιά και προβλέπω ότι θα τον γιορτάζουμε για τα πολλά επόμενα χρόνια»

Ο Ραλφ Λόρεν πρόκειται να λάβει το Βραβείο Outstanding Achievement στα βραβεία μόδας που θα γίνουν σε περίπου δύο εβδομάδες από σήμερα, όπως ανακοίνωσε το British Fashion Council.

Ο σχεδιαστής που ίδρυσε το 1967 την ομώνυμη εταιρεία του με έδρα τη Νέα Υόρκη, θα τιμηθεί «για την πολύτιμη συμβολή του στη βιομηχανία της μόδας», στη διάρκεια της τελετής που θα γίνει στο Royal Albert Hall του Λονδίνου.

Σύμφωνα με την πρόεδρο του British Fashion Council, Natalie Massenet «ο Ραλφ Λόρεν είναι ένας υποδειγματικός σχεδιαστής και επιχειρηματίας. Με τις δημιουργίες του έχει καθορίσει μία ολόκληρη εποχή τόσο στην αμερικανική όσο και την παγκόσμια μόδα. Ξέρω ότι οι περισσότεροι από εμάς θα έλεγαν ότι μας έχει εμπνεύσει απεριόριστα».

Επιπλέον η πρόεδρος του British Fashion Council τόνισε ότι ο Ραλφ Λόρεν «έχει δημιουργήσει μία εξαιρετική κληρονομιά και προβλέπω ότι θα τον γιορτάζουμε για τα πολλά επόμενα χρόνια».

Ο σχεδιαστής με την βράβευσή του με το Outstanding Achievement Award, - ο οποίος συχνά βραβεύεται για τις φιλανθρωπικές του δράσεις - ακολουθεί τα βήματα των πρόσφατα βραβευμένων Καρλ Λάγκερφελντ, Άννα Γουίντορ, Τέρι και Τρίσια Τζόουνς και Μανόλο Μπλάνικ.