Η εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης εξυμνεί τη θηλυκότητα

Η εταιρεία ρούχων Michael Kors επέλεξε flirty φούστες, τονίζοντας τη μέση με ένα ρομαντικό ύφος, στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης

Η εταιρεία ρούχων Michael Kors επέλεξε flirty φούστες, τονίζοντας τη μέση με ένα ρομαντικό ύφος, στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης, ενώ η Marchesa απέτισε φόρο τιμής στη φύση και τα χρώματα της ημέρας στη συλλογή της για την άνοιξη - καλοκαίρι 2017.

Με τον τραγουδιστή Ρούφους Γουέινραϊτ να ερμηνεύει ζωντανά τα τραγούδια του τα μοντέλα της εταιρείας Michael Kors κατέβηκαν από την πασαρέλα ντυμένα με ρούχα με τονισμένους ώμους και στενή μέση με μία παλέτα χρωμάτων από το μανταρινί μέχρι το λευκό της άμμου και το γαλαζοπράσινο της θάλασσας.

«Νομίζω ότι από τον κόσμο λείπει ο ρομαντισμός, αλλά την ίδια στιγμή οι πελάτισσες μου θέλουν να αισθάνονται θηλυκές, ποθητές, ρομαντικές, αλλά και δυναμικές», δήλωσε ο Kors.

Από την άλλη το δίδυμο σχεδιαστών Georgina Chapman και Keren Craig της Marchesa, παρουσίασε μια αέρινη, θηλυκή γραμμή που ήταν εμπνευσμένη από το «ταξίδι της ημέρας».

Τα μοντέλα φόρεσαν ημιδιάφανα φορέματα σε διάφορες παστέλ αποχρώσεις, φωτεινές δαντέλες διακοσμημένες με οργάντζα και σχέδια στις αποχρώσεις του μπλε και του μαύρου δίνοντας το στίγμα της νύχτας.

«Είναι ένας φόρος τιμής στη φύση. Η ιδέα ήρθε κοιτάζοντας την ανατολή του ήλιου και παρατηρώντας την πορεία του μέχρι τη δύση του», δήλωσε η Georgina Chapman.