Η κόρη της Σίντι Κρόφορντ πρωταγωνιστεί στην πρώτη της καμπάνια

Η Σίντι Κρόφορντ σε λίγο καιρό θα γίνει 50 ετών και σκοπεύει να αποσυρθεί από το χώρο του modelling.

Ωστόσο, απ΄ότι φαίνεται θα αφήσει πίσω της μία διάδοχο εξίσου κούκλα και ταλαντούχα, που δεν είναι άλλη από την 14χρονη κόρη της, Κάγια Γκέμπερ.

Η μικρή, που θυμίζει απίστευτα πολύ το στιλ της μητέρας της, έχει ήδη ποζάρει για μερικά πολύ σημαντικά περιοδικά μόδας, όπως το CR Fashion Book, το Porter και το Interview, τόσο μόνη της, όσο και με την οικογένειά της.

Τώρα έκανε και το πρώτο της επίσημο βήμα στον χώρο -είχε ήδη υπογράψει με το πρακτορείο IMG- και πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του αμερικανικού brand Chrome Hearts, με έδρα το Los Angeles-based.

Η Λάουρα Λιν Σταρ, η συνιδιοκτήτρια του label, το οποίο λανσάρει κυρίως δερμάτινα είδη και αξεσουάρ, βρέθηκε πίσω από το φωτογραφικό φακό και δήλωσε για το νεαρό μοντέλο:

"Η Κάγια είναι ένα εκπληκτικό ταλέντο, και ανακαλύπτει το δικό της στιλ ως μοντέλο"

Να θυμίσουμε ότι, supermodels, όπως οι Σούκι Γουότερχαουζ και Τζίτζι Χαντίντ, στο παρελθόν είχαν επίσης ποζάρει για το ίδιο brand.

Η Κάγια έγινε γρήγορα πολύ γνωστή στο ευρύ κοινό, αρκεί να αναφέρουμε ότι στο Instagram της έχει 345 χιλιάδες followers, ενώ το νεαρό της ηλικίας της μας επιτρέπει να πιστεύουμε ότι θα γίνει ένα από τα πλέον σημαντικά μοντέλα μέσα στα επόμενα χρόνια και θα ακούσουμε για πολλές συνεργασίες που πρόκειται να κάνει.

 

@kaiagerber ++ #chromehearts spring 2016

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Chrome Hearts Official (@chromeheartsofficial) στις Φεβ 2, 2016, 9:28πμ PST

 

#chromehearts spring 16 ++ @kaiagerber ++ photo by @laurielynnstark + link in bio

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Chrome Hearts Official (@chromeheartsofficial) στις Φεβ 2, 2016, 8:09πμ PST