Πώς να ανανεώσετε το στυλ σας ενόψει φθινοπώρου

Σύντομα έρχεται μία νέα χρονιά και βάζετε καινούργιους στόχους προς υλοποίηση, όπως κάθε χρόνο, όπως να χάσετε βάρος, να κόψετε μία κακή συνήθεια να ολοκληρώσετε μία εργασία και φυσικά να ανανεώσετε τη ζωή σας.
 
Από τη διαδικασία της αυτοβελτίωσης για το 2016 δεν μπορεί να εξαιρεθεί και το προσωπικό στιλ. Ήρθε λοιπόν η ώρα να αποχωριστείτε το all-black ντύσιμο ή την καθημερινή ρουτίνα των τζιν και να πάρετε κάποια ρίσκα ενδυματολογικά και όχι μόνο.
  • Βάλε χρώμα
   Σίγουρα, το μαύρο είναι κλασικό, κολακευτικό και ασφαλές, αλλά μπορεί επίσης να είναι και βαρετό. Ζωντανέψτε την εμφάνισή σας με μια τολμηρή δόση χρώματος, με ένα φωτεινό «Μάρνη» φόρεμα, ή τουλάχιστον ποπ.
  • Φόρεμα και παντελόνι
   Και έρχονται εκείνες οι στιγμές που είστε αναποφάσιστες για το αν πρέπει να φορέσετε φόρεμα ή παντελόνι. Συνδυάστε και τα δύο με το νέο πρότυπο σε louche layering.
  • Jeanius
   Το denim δεν είναι μόνο για τα τζιν και τα μπουφάν. Οι φούστες, τα φορέματα και τα σακάκια όλα βρίσκουν τη θέση τους στο μπλε αγαπημένο ύφασμα.
  • Θαμπώστε την ημέρα
   Τα αστραφτερά φορέματα είναι πλέον ξεπερασμένα ακόμα και για το Πρωτοχρονιάτικο πάρτι, αφού σας κάνει να θυμίζετε με σερβιτόρες σε κλαμπ. Διαλέξτε κάτι πιο κομψό και θαμπό, όπως μία κοντή καμπαρντίνα, αλλά συνδυάστε την με τις glittery go-go μπότες σας.
  • Άσκηση Ακοής
   Κάντε την αλλαγή με τα σκουλαρίκια σας. Η τάση με τα «σεταρισμένα» σκουλαρίκια έχει περάσει προ πολλού. Τολμήστε να φορέσετε ασύμμετρα και διαφορετικά σκουλαρίκια. Ταιριάξτε τα αταίριαστα…