Ατελείωτα πόδια με το σωστό styling!

Σας ευλόγησε η τύχη με πόδια γαζέλας; Τότε δεν χρειάζεται να διαβάσετε αυτό το θέμα, είστε ήδη καλυμμένες, για όλες εμάς τις υπόλοιπες κοινές θνητές κάποια μικρά μυστικά styling είναι απαραίτητα!

Κακά τα ψέματα, το καλοκαίρι έρχεται και οι αποκαλύψεις ξεκινούν και πρέπει να είμαστε έτοιμες να καταπλήξουμε τα πλήθη.

Οι μεγαλύτεροι styling experts που ξέρουν να κάνουν ακόμη και την Lady Gaga να φαίνεται πανύψηλη μοιράζονται μαζί μας κάποια έξυπνα tips που δημιουργούν τις επιθυμητές ψευδαισθήσεις.

Διαβάστε πως θα πετύχετε το look της πανύψηλης Αμαζόνας με απλά βήματα, κρυμμένα στη ντουλάπα σας:

1. Παντελόνια με κάθετες ρίγες: οπτικό τρικ κλασικό και διαχρονικό που επιμηκύνει τα πόδια στο μάτι και παράλληλα... αδυνατίζει!

2. Καλυμμένοι γοφοί: ακολουθήστε το παράδειγμα της Chiara Ferragni και καλύψτε έξυπνα τους μηρούς, έτσι ώστε κανείς να μην ξέρει ακριβώς που τελειώνουν τα πόδια και αρχίζει ο κορμός.

3. Μπατζάκια γυρισμένα: εκτός του ότι αποτελεί μεγάλο trend της εποχής, τα μπατζάκια που ξεκινούν λίγο πάνω από τον αστράγαλο κάνουν θαύματα.

4. Μονοχρωμία: μην διστάσετε μπροστά σε συνδυασμούς ίδιου χρώματος, μια που τα μάτια «μπερδεύονται» από την έντονη χρωματική εντύπωση και η σιλουέτα μεταμορφώνεται κυριολεκτικά.

5. Υψηλή μέση: είτε σε φούστες, είτε σε παντελόνια, η υψηλή μέση μειώνει το μήκος του κορμού και αυτόματα κάνει τα πόδια να δείχνουν μακριά και ψηλά. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τα κοντά (crop) σακάκια και jackets.

6. Σκίσιμο: οι φούστες με σκίσιμο δεν είναι μόνο σέξι αλλά και κολακευτικές!

7. Κάτω τα λουράκια στον αστράγαλο: ναι, σας αρέσουν, το καταλαβαίνουμε, αλλά χάρη σε αυτά «χάνετε» περίπου 5 εκατοστά από τα πόδια σας και αυτό δεν το θέλουμε!

8. Το τέλειο παπούτσι: Σε αυτή την περίπτωση οι στυλίστες συμφωνούν. Η ιδανική γόβα έχει nude απόχρωση και είναι μυτερή μπροστά, και ποιοι είμαστε εμείς για να διαφωνήσουμε;

Δοκιμάστε τα μικρά styling tricks για πόδια μακριά και ποθητά σαν της Gisele και στείλτε μας τις εντυπώσεις σας!

Πηγή: k-mag.gr